- 1. Kiderült, melyik a legjobb állati zsír – a vaj messze lemarad Házi szakácsok egyre gyakrabban tesszük fel a kérdést: vaj, disznózsír, esetleg a titokzatos baromfizsír lenne-e az ideális? A válasz nem is olyan bonyolult, mint gondolnánk. Dr. Xiao Jiajian dietetikus szerint ugyanis
- 2. Brutálisan jó ital fogyáshoz: megtisztítja a beleket, segít a fogyásban és finom is – Akár... A detox ital fogyáshoz nem ígér varázsütésre ható változást, mégis egyre többen számolnak be arról, hogy a rendszeres fogyasztása mellett javult az emésztésük, kiegyensúlyozottabban érzik magukat, és könnyebbe
- 3. Miért jó választás egy belsőépítész? – A Sunny Side Up Studio szerint így spórolhatunk idő... A Sunny Side Up Studio társ-alapítója és vezető tervezője, Andrási Gertrúd szerint ez a változás a mindennapokban is erősen érzékelhető: „Az elmúlt években sokat változott a világ, az emberek jóval több időt
- 4. Megfázást súlyosbító ételek: mit kerüljünk, ha gyorsabban szeretnénk felépülni? A dietetikusok egybehangzóan állítják: a felépülés nemcsak azon múlik, mit eszünk, hanem azon is, mit hagyunk ki az étrendünkből. A megfázást súlyosbító ételek irritációt, gyulladást vagy kiszáradást is okoz
- 5. Meglepő kutatás: ez a készülék zabálja a legtöbb áramot a háztartásban Mégis ez az eszköz az, amely a háztartási energiafogyasztás legnagyobb szeletét viszi el. Az indukciós főzőlapról van szó, amely a kutatások szerint akár háromszor annyi energiát is képes felemészteni, mint egy mo