Turbózd fel a krumplipürét ezzel a szokatlan, de zseniális hozzávalóval: finomabb lesz, mint korábban bármikor

Te és a családod is imádjátok a krumplipürét, viszont szeretnétek a szokásosnál izgalmasabban fogyasztani? Akkor ezt a kevésbé ismert konyhai trükköt bizony nektek találták ki!
Ínycsiklandó végeredményre számíthatsz
A krumplipüré sokak kedvence, egy igazi klasszikus, amely szinte bármilyen főfogással tökéletesen harmonizál – legyen szó szaftos sült húsról, rántott sajtról, vagy éppen egy könnyed halas fogásról. Sőt, egyszerű, laktató és még a válogatósabb gyermekek is szívesen falatozzák, éppen ezért nem csoda, hogy generációk óta állandó szereplője a vasárnapi ebédeknek, valamint ünnepi menüknek. De mi van akkor, ha a jól ismert receptet egy aprócska, mégis „csodát” művelő trükkel egészen új szintre emelhetjük? Egy brit gasztroszakember most elárult egy kevéssé ismert, de annál zseniálisabb praktikát – ha szeretnél mélyebb, karakteresebb ízt varázsolni a pürédbe, csupán hozzá kell adnod egy elsőre szokatlannak tűnő hozzávalót. Az olasz konyha régóta előszeretettel használja ezt az alapanyagot levesekhez és ragukhoz, most pedig kiderült, hogy a tejben, valamint vajban megolvasztva a burgonyapüréhez is tökéletes pluszt ad. A részletekért olvass tovább a galériában!
Leadfotó: 123rf
Forrás: Mirror
Oldalak
