Krausz Gábor
Te ettél már Angyalhajat?
A hagyományos karácsonyi bejglit pestiesen szólva megette reggelire a Dubai csoki! De most itt a legújabb őrület: az Angyalhaj kiütötte a Dubait.
A pisztácia mellé vattacukrot tesznek és ezt a rózsaszínű csokicsodát két pofára zabálják most az influenszerek. Ám nem mindenki fogadta kitörő lelkesedéssel ezt az új finomságot. A Tények riportjából kiderült, hogy mit is gondolnak erről a finomságról a magyar cukrászok többsége.
Az otthoni elkészítése egyébként nem bonyolult, mégis inkább azoknak ajánlott, akik jártasak a konyhában. A rózsaszín csomagolás csoki csodát rejt, különleges vattacukorral és pisztácia masszával. A magyar cukrász beszámolt az elkészítésének a titkáról.
A csokoládé külső rétege az úgynevezett ruby csokoládé, ami a kakaóbab eredeti színét visszadó rózsaszín színéről és gyümölcsös ízéről ismert. A belsejében a török vattacukor található. Ez a biszmanyje szálakra bontott tészta: cukorból, lisztből, vajból vagy olajból.