Soha többé nem lesz száraz a csirkemell, ha beveted ezt a japán trükköt: ízletesebb és szaftosabb végeredményt kapsz

Nem csupán a csirkemellnél alkalmazhatod ezt a titkos összetevőt, hanem gyakorlatilag bármilyen húsnál bevetheted, ugyanis mindegyik sokkal finomabb és puhább, szaftosabb lesz tőle.
A japán konyha titkos fegyvere
A gasztronómia világában folyamatosan kutatjuk azokat az összetevőket, amelyek képesek új szintre emelni ételeink ízvilágát. A különböző kultúrák konyháinak felfedezése során számos olyan alapanyagra bukkanhatunk, amelyek nemcsak különleges aromát kölcsönöznek fogásainknak, hanem egészségünkre is jótékony hatással vannak. Az egyik ilyen kevésbé ismert, ám annál sokoldalúbb hozzávaló a japán konyha egyik alapköve, amely képes megváltoztatni a húsételek ízét és állagát is - hogy pontosan miről is van szó, és hogyan javíthatja fel ez a titkos összetevő a húsokat, galériánkból megtudhatod!
Leadfotó: 123rf
Oldalak
