Újabb Schaeffler-megbízást teljesített a Siemens

|

A szombathelyi gyár bővítését segítették épületautomatikai és energiaelosztási rendszerekkel.

Logisztikai központtal és irodaépülettel bővült a Schaeffler Savaria Kft. szombathelyi gyára. Az idén átadott, 8400 négyzetméteres egységbe a legmodernebb eszközök kerültek, melynek keretében a hűtési-, fűtési- és szellőző (HVAC)-rendszerek, valamint az energiaelosztási megoldások szállítására a Siemens Zrt. kapott megbízást, partnerein keresztül.

Az új épület komfortját biztosító megoldásokat az Air-Tech Trade Kft.-vel, a középfeszültségű elosztóberendezéseket, illetve transzformátor komponenseket pedig a Villkász Kft.-vel való partnerségen keresztül biztosította a Siemens Zrt.

Forrás: Schaeffler Savaria Kft.
Forrás: Schaeffler Savaria Kft.

A Siemens-technológia ismerős a szombathelyi telephelyen: a 2021-ben megvalósított, Schaeffler "Holnap gyára" koncepciója alapján létrehozott második üzemükben, a 15 ezer négyzetméteres gyártási területtel rendelkező, digitalizált gyárban számos Siemens-megoldás teljesít szolgálatot. Ezek közé tartoznak például az épületautomatizációs rendszerek, az ehhez kapcsolódó szenzorok, zsalumozgatók és szabályozó egységek, valamint a komponenseket felügyelő, integrált épületmenedzsment szoftver is, az energiaellátás terén pedig a tokozott sínrendszer. Ezen projekteket szintén az Air-Tech Trade Kft., illetve a Villkász Kft. teljesítette az e-mobilitással foglalkozó üzemben.

Szombathelyen 1997 óta működik a kuplungszerkezeteket, e-mobility termékeket és számos gépjármű alkatrészt, komponenst gyártó Schaeffler Savaria Kft., mely a Schaeffler-csoport egyik legnagyobb vállalataként működik. A szombathelyi gyár mintegy 3500 főt foglalkoztat.

Forrás: Schaeffler Savaria Kft.
Forrás: Schaeffler Savaria Kft.

0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.