A külügyi bizottság rendkívüli ülését kezdeményezi a Jobbik

A külügyi bizottság rendkívüli ülését kezdeményezi a Jobbik

Brennel Koloman, a Jobbik politikusa (Forrás: Brenner Koloman/Facebook)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

„Újabb bizonyítékok kerültek elő arról, hogy Oroszország széles körű katonai és polgári titkosszolgálati kibertámadást hajtott végre a magyar külügy rendszereivel szemben. Nemzetbiztonsági szempontból kiemelten fontos információk kerülhettek így orosz kézre”, ezért rendkívüli ülés összehívását kezdeményezi az Országgyűlés külügyi bizottságának jobbikos alelnöke. Brenner Koloman hozzátette: „egyben határozottan tiltakozom az ellen az orosz, kínai és török befolyásolási szándék ellen, amely folyamatosan nő hazánkban!”

Két éve tárta fel a Direkt36 cikke, hogy orosz titkosszolgálatok széles körű kibertámadást hajtottak végre a magyar Külgazdasági és Külügyminisztérium informatikai hálózata ellen. A 444 most olyan dokumentumokat mutatott be, amelyek nemcsak további bizonyítékok arra, hogy ezek a támadások megtörténtek, de azt is bizonyítják, hogy a külügyben tudtak a támadásról.