Jakupcsek Gabriella és a férje alig találkoznak: kiderült az igazság a házasságukról

Jakupcsek Gabriella azt is elmondta, mi a hosszú házasság titka. 

2024. május 16., 08:20

Szerző:

Jakupcsek Gabriella és a férje, Kliegl Ádám idén már a 25. házassági évfordulójukat ünneplik. A népszerű műsorvezető azonban elárulta, hogy a férjével nem sok idejük van egymásra, ám ennek ellenére jó a kapcsolatuk. Most elárulta, mi a titkuk. 

„Ennyi évet csakis humorral lehet kibírni. Lehet, a mi kapcsolatunk egyik alapja, hogy keveset vagyunk együtt. Ez mindig is így volt. Rengeteget dolgozom, folyton úton vagyok, mindig van egy újabb cél előttem, de ezt Ádám tudja, hiszen ismer és ez fordítva is igaz. De ez csak úgy működik, hogy mindeközben egymás legfőbb szövetségesei vagyunk. Én heti négy-öt estét fixen nem töltök otthon,az ország különböző pontjain 400-500 fő előtt motivációs esteket tartok, délelőttönként pedig tréningezek. Tehát szó sincs arról, hogy mi hétköznap reggelente együtt kavargatjuk a kávénkat... Kettőnk közül inkább a férjem az aki a hét elején nekem szegezi a kérdést: 'ugye, a hétvégén együtt leszünk?'”

– mesélte a tévés a a Best magazinnak.

Jakupcsek Gabriellának egyébként május 20-án jelenik meg az új könyve, amiben a Máté Gáborral való válásáról is őszintén fog beszélni, azonban elmondta, hogy minden történet a kötetben pozitív kicsengésű lesz. 

(Kiemelt kép: Youtube - Klubrádió)