A BudaPart Gate irodaházban a bérlők a CPI színvonalas szolgáltatásait élvezhetik

A legnagyobb magyarországi irodaportfólióval rendelkező CPI Hungary számos ikonikus irodaházat tulajdonosként üzemeltet, ezek között található a BudaPart Gate is, amely a Lágymányosi öbölben épülő, a 21. század összes vívmányát felvonultató új városnegyed kapujában helyezkedik el. A legmodernebb építészeti és műszaki megoldások egyesülnek a CPI rugalmas, magas vonalú szolgáltatásaival, ahol a dolgozói jóllét és a fenntarthatóság kerül a fókuszba egy páratlan természeti környezetben.

A BudaPart Gate irodaházban a bérlők a CPI színvonalas szolgáltatásait élvezhetik

A CPI Hungary Magyarország legnagyobb irodaállomány-tulajdonosa és -üzemeltetője, hiszen a vállalathoz 328 500 négyzetméternyi irodaterület tartozik. A portfólió számos épülete elérte vagy megközelítette a 100%-os kihasználtságot, amely a tavalyi számoknak is köszönhető, hiszen 54 ezer négyzetméternyi területre több mint 60 bérleti szerződést írtak alá 2023-ban.

A vállalat korábban az Immofinanz és az S IMMO felvásárlásával jelentősen megnövelte az ingatlanállományát, ennek során a 20 ezer négyzetméteres BudaPart Gate 2023-ban került a CPI kezelésébe. Az irodaházat a BudaPart városnegyed kapujában adták át 2020-ban, amely egyedülálló fekvésének és jó megközelíthetőségének is köszönheti a népszerűségét, hiszen a Lágymányosi öböl és hatalmas zöld park veszi körbe, ahol rekreációs, sportolási és szórakozási lehetőségek állnak a bérlők és a látogatók rendelkezésére.

A páratlanul idilli környezetben az irodaház használói is élvezhetik a CPI Hungary rugalmas szolgáltatásait, hiszen a tulajdonosváltással sokkal magasabb szintre lépett az épületüzemeltetés. A menedzsment aktív kommunikációt folytat a bérlőkkel, folyamatosan innovációban gondolkodik; az új trendek és a változó szükségletek szerint rugalmas irodai megoldásokat kínál, így az ügyfelek több csomagajánlat közül választhatnak.

Sőt, a bérlők akár a CPI több irodaházában is igénybe vehetnek szolgáltatásokat, így mindenki megtalálja a számára ideális munkateret. Így például a vállalat egyik épületében irodát bérelhetünk, a másikban pedig közösségi térben dolgozhatunk, vagy akár egy konferenciatermet is birtokba vehetünk. Emellett a jól ismert Humán Innovációs Program és a myhive márka szinte már szállodai szintű jólléti szolgáltatásokat nyújt a bérlőknek, hogy valóban élményközpontú és közösségi szemléletű munkahelyeken dolgozhassanak. Ez rövid és hosszú távon is növeli a dolgozók mentális egészségét, jól érzik magukat az irodában.

Budapart Gate

A vállalat portfóliójában integrált vagyon- és ingatlankezelés valósul meg. Természetesen az in-house bérlőkezelés és kereskedelmi üzemeltetés a BudaPart Gate irodaházban is megtalálhatók, így az itt működő vállalatok kívánságait és új igényeit gyorsan és hatékonyan teljesítik, hogy a dolgozók maximálisan a feladataikra koncentrálhassanak egy otthonos és kényelmes munkahelyen.

A CPI elsőként az országban zöld bérleti szerződést kínál a bérlőknek a BudaPart Gate irodaházban is, ez alapján fenntarthatósági fórumokat tart évente kétszer, hogy megismertesse a dolgozókat az együttműködési lehetőségekkel, illetve együtt csökkentsék az ingatlanok és bérlemények környezetre gyakorolt káros hatásait.

A zöld bérleti szerződés jól illeszkedik a BudaPart Gate LEED Gold zöld minősítéséhez is, hiszen az irodaházat már eleve úgy tervezték, hogy maximálisan megfeleljen a fenntarthatósági követelményeknek. Többek között az energiahatékony gépészeti megoldások és homlokzati szerkezet, az energiatakarékos világítótestek, a víztakarékos öntözés, az elektromos autótöltők, valamint a beépített anyagok jelentős újrahasznosítottanyag-tartalmának magas aránya járultak hozzá az elismerés megszerzéséhez.

BudaPart Gate ingatlan és irodaház

Mindemellett a CPI korszerű energiastratégiájával stabilan tartotta az árakat az elmúlt években, így a költséghatékonyságot már a BudaPart Gate használói is élvezhetik. Továbbá a portfólió villamosenergia-szükségletét régiós megújuló energiaforrásokból biztosítja származási garanciával, amely kiszámítható üzemeltetési és energiaköltségeket biztosít a bérlők számára.

Kapósak a kínai elektromos autók

A magyar piac egészét hirdetésszámban és megtekintésben is lefedő Használtautó.hu adatai szerint az elmúlt 2 évben átlagosan felére/harmadára csökkent a francia, a japán, az olasz, a dél-koreai és a német elektromos autók iránti kereslet, miközben elsősorban a Teslának köszönhetően az amerikai modellek is csupán stagnálni tudtak. A kínai elektromos autók eközben a BYD megjelenésével kevesebb, mint 1 év alatt egészen a képzeletbeli dobogó alsó fokáig törtek előre.
2024. 06. 01. 02:30
Megosztás:

A Toncoin TVL új rekordot ért el! A Raboo megelőzi a Solanát, ahogy az előértékesítés 40%-kal emelkedik

A kriptovilágban mindig történik valami, és a Toncoin most új rekordot állított fel a Total Value Locked (TVL) tekintetében, felkeltve a befektetők figyelmét. Ez az eredmény kiemeli a Toncoin növekvő befolyását a piacon.
2024. 06. 01. 02:00
Megosztás:

Mémcoin kereskedő aranyat talált: 2,7 millió dolláros nyereséget ért el mindössze három nap alatt. Vajon ez az 5 érme követni fogja?

Egy szerencsés mémcoin befektető három nap alatt óriási, 2,7 millió dolláros nyereséget ért el. Ez a kereskedő, akit "0x303" pénztárcaként ismernek, 535 000 dollárt fektetett be, hogy 6 milliárd $MAGA érmét gyűjtsön össze a Lookonchain szerint május 27-én az X platformon.
2024. 06. 01. 01:30
Megosztás:

Nyugdíjas férfiak - így kaphat szolgálati időt gyerekneveléssel az apa

Minden év júniusában ünnepeljük az Apák napját. Ebből az alkalomból tekintsük át, mikor szerezhet nyugdíjra jogosító szolgálati időt az apuka gyermeknevelési ellátásokkal.
2024. 06. 01. 01:00
Megosztás:

Több mint 4 milliárd forint a tét az Ötös-és Hatoslottón

Fokozódik a lottóláz: 3 hónapja nincs telitalálatos szelvény a Szerencsejáték Zrt. két legnépszerűbb számsorsjátékán, így ezen a hétvégén több mint 4 milliárd forintért szállhatnak versenybe az Ötös- és Hatoslottó játékosai.
2024. 06. 01. 00:30
Megosztás:

Jön a 100-szoros profit? Az AI mém érme WienerAI már 3,5 millió dollárt gyűjtött az előértékesítésben

A WienerAI egy olyan mém érme, amely egyesíti a tacskók báját a mesterséges intelligenciával és a kripto kereskedéssel.
2024. 06. 01. 00:01
Megosztás:

Fellendülés várható idén a vendéglátásban

A javuló gazdasági helyzet és a turizmus folyamatos erősödése fellendülést hozhat idén a vendéglátóhelyek és az üzlethelyiségek piacán, amit az elmúlt években a pandémia és a megugró energiaárak is kihívások elé állítottak - közölte a Duna House pénteken az MTI-vel.
2024. 05. 31. 23:00
Megosztás:

Új elnöke lett a Magyar Munkaerő-kölcsönzők Országos Szövetségének

Simon Balázs lett a Magyar Munkaerő-kölcsönzők Országos Szövetségének (MMOSZ) új elnöke - közölte a szervezet pénteken az MTI-vel.
2024. 05. 31. 22:00
Megosztás:

Javultak az IDC előrejelzései

Idén 1,21 milliárd okostelefont szállítanak ki világszerte, 4 százalékkal többet a tavalyinál - áll az International Data Corporation (IDC) amerikai informatikai és távközlési piackutató vállalat honlapjára fölkerült legfrissebb előrejelzésében. A szervezet eddig kisebb, 2,8 százalékos idei bővüléssel számolt.
2024. 05. 31. 21:00
Megosztás:

Vegyesen alakult pénteken a forint árfolyama

Vegyesen alakult pénteken a forint árfolyama a főbb devizákkal szemben kora reggeli jegyzéséhez képest a bankközi piacon.
2024. 05. 31. 19:30
Megosztás:

Vegyesen zártak pénteken az európai indexek

Vegyes kezdés után vegyes indexekkel fejezték be a pénteki kereskedést a főbb európai értékpapírpiacok.
2024. 05. 31. 19:00
Megosztás:

Kis mínuszban zárt a BUX pénteken

A Budapesti Értéktőzsde részvényindexe, a BUX 188,68 pontos, 0,28 százalékos csökkenéssel 67 906,51 ponton zárt pénteken.
2024. 05. 31. 18:30
Megosztás:

Megbírságoltak egy cseh online lámpakereskedőt

Tisztességtelen kereskedelmi gyakorlat tilalmának megsértése miatt a Gazdasági Versenyhivatal (GVH) Versenytanácsa 126 millió forint bírságot szabott ki a lampak.hu világítástechnikai webáruházat üzemeltető cseh cégre - közölte a hatóság pénteken az MTI-vel, miután lezárta a versenyfelügyeleti eljárást a vállalkozással szemben.
2024. 05. 31. 18:00
Megosztás:

Ismét olajat talált a Mol Vecsésen

Ismét olajat talált a Mol a közép-magyarországi Vecsésen - tette közzé a vállalat a Budapesti Értéktőzsde (BÉT) honlapján pénteken.
2024. 05. 31. 17:30
Megosztás:

Aprilisban csökkentek az ipari termelői árak idehaza

Az idén áprilisban az ipari termelői árak átlagosan 2,0 százalékkal alacsonyabbak voltak az egy évvel korábbihoz képest. A belföldi értékesítés árai 5,0, az exportértékesítéséi 0,4 százalékkal csökkentek - jelentette pénteken a Központi Statisztikai Hivatal (KSH).
2024. 05. 31. 17:00
Megosztás:

Nőtt az unióban az export-import az első negyedévben

2024. első negyedévében a szolgáltatások euróban számított exportja és importja egyaránt 3,7 százalékkal nőtt az előző év azonos időszakához képest. Az aktívum 2,4 milliárd eurót ért el, 83 millió euróval többet a 2023. első negyedévinél - közölte pénteken a Központi Statisztikai Hivatal (KSH).
2024. 05. 31. 16:30
Megosztás:

Márciusban csökkent mind az export, mind az import februárhoz képest

2024. márciusban a kivitel volumene 10, a behozatalé 15 százalékkal elmaradt az előző év azonos időszakitól. Az aktívum 1,6 milliárd eurót tett ki, az egyenleg 572 millió euróval javult az egy évvel korábbihoz képest - közölte pénteken második becslése alapján a Központi Statisztikai Hivatal (KSH).
2024. 05. 31. 16:00
Megosztás:

Áprilisban csökkent a német kiskereskedelmi forgalom

A német kiskereskedelmi forgalom a vártnál nagyobb mértékben csökkent áprilisban havi összevetésben, és éves szinten is visszaesést regisztrált a német szövetségi statisztikai hivatal, a Destatis a pénteki jelentése szerint.
2024. 05. 31. 15:30
Megosztás:

Korábban kezdődhet az idei dinnyeszezon

A meleg tavaszi időszak miatt idén várhatóan már július elején beindulhat a hazai görögdinnye szezonja. Ebben az évben a tavalyinál kissé nagyobb területen, mintegy 3000 hektáron ültettek dinnyét a termelők, akik kedvező időjárás esetén a tavalyihoz hasonló felvásárlási árakra számíthatnak idén is - állapította meg pénteken kiadott előrejelzésében az Agroinform.hu.
2024. 05. 31. 15:00
Megosztás:

Májusban csökkent a kínai feldolgozóipar teljesítménye

Csökkent a kínai feldolgozóipar teljesítménye májusban, miközben a szolgáltatóipar teljesítménynövekedése lassult az ázsiai ország statisztikai hivatalának pénteken ismertetett adatai szerint.
2024. 05. 31. 14:30
Megosztás: