Megszületett Shane Tusup kislánya, egy Disney-hercegnő keresztnevét kapta

Shane Tusup és Nagy Viktória Zoé kislánya titokban született meg, a szülők csak pár nappal később jelentették be az örömhírt.

2024. május 14., 07:50

Szerző:

Újabb nagy bejelentést tett Shane Tusup és Nagy Viktória Zoé: megszületett első közös gyermekük! A sztáredző és a fitneszmodell tavaly ősszel jelentette be először azt, hogy eljegyezték egymást, aztán azt, hogy babát várnak.

Shane Tusup és Nagy Viktória Zoé szülők lettek!

Hétfőn publikálta a két szülő a nagy hírt kislányuk megérkezéséről. Az Instagramra kitett poszt a következőket tartalmazza egy olyan fotóval, amin a két szülő és a baba keze látható:

„Péntek reggel megtörtént életünk legvarázslatosabb pillanata, amiről egész életünkben álmodtunk. 2 óra 44 perckor megszületett Aurora Ann Tusup! Egészséges, boldog, gyönyörű kislány, 3150 grammal és 53 cm-rel jött világra. Nem is lehetnénk hálásabbak ezért a kis angyalért, aki megáldotta az életünket!”

Itt lehet megnézni a fotót.

Lehet, hogy véletlen egybeesés, lehet, hogy direkt a filmből választottak, mindenesetre Aurora a keresztneve Csipkerózsikának a mese Disney-verziójában. A név jelentése Hajnal, tehát már csak ezért is nagyon illik a 2 óra 44 perckor született kislányhoz, ráadásul pont aznap volt, hogy Magyarországról is látható volt a sarki fény, azaz az aurora borealis. Ez a keresztnév egyébként itthon hagyományosan a magyar nyelvű verzióban, azaz Hajnalka formájában volt népszerű az utóbbi évtizedekben.

Eljegyzés, gyermekáldás

A boldog szülők kapcsolatáról annyit érdemes tudni, hogy nagyjából másfél évvel ezelőtt ismerkedhettek össze. A párról a nagyközönség csak tavaly május óta tudhat, igaz, Shane Tusup akkor azt mondta, hogy már fél éve együtt vannak Nagy Viktória Zoé fitneszmodellel, szóval mostanra nagyjából másfél éve lehetnek együtt. Az eljegyzésről mindenesetre novemberben adtak hírt.

Shane Tusup a következőket írta akkor:

„két gyönyörű esti séta a Citadellán. Az egyik az első randi, a második pedig a lánykérés. Az együtt átélt utazások és tapasztalások után örömmel osztjuk meg; hatalmas boldogság, hogy megtaláltuk egymást, a lelkitársunkat, akivel véglegesen összekötjük az életünket!”

Ez az elegáns fotó tartozik a nagy bejelentéshez.

Aztán az eljegyzés után három héttel, még mindig tavaly novemberben azt is megtudhattuk, hogy a pár babát vár. Ezt a Best magazin borítóján jelentették be. Az alábbi címlapfotón Nagy Viktória Zoé a kisbabáról készült ultrahangos képet tartja a hasa elé.

Shane Tusup a lapban többek között azt nyilatkozta, hogy egyelőre nem tudják a baba nemét, de ő kisfiút szeretne jobban:

„nem terveztük ilyen hamar, ugyanakkor a leggyönyörűbb ajándék, amit kaphattunk Vikivel, az az, hogy gyermekünk lesz. Mindketten egykék vagyunk, mindkettőnknek nagyon fontos a szülőkkel való hármas egységünk, amilyen most már nekünk is lesz. Még nem tudjuk, hogy kisfiú vagy kislány, de ha dönthetnék, ideálisabb lenne, ha fiú jönne először. Vinné tovább a családnevemet, és tudna majd vigyázni a kishúgára.”

Hát ez az apai kívánság nem jött össze, de biztosak vagyunk benne, hogy ha lesz akár öccse, akár húga, Aurora is remekül fog tudni vigyázni a testvérére, ha úgy hozza a helyzet.

(Kiemelt kép: Shane Tusup Instagramja)