Megkéseltek egy férfit az Örs vezér téri HÉV-megállóban

  • narancs.hu
  • 2024. május 13.

Bűn

 Hárman is kórházba kerültek.

Egymásnak esett két háromfős társaság az Örs vezér téri HÉV-megállóban, a verekedés során az egyik személy nyakon szúrt egy másikat

számolt be a történtekről a Tények. A megkéselt férfi erősen vérzett, ezért többen is mentőt hívtak hozzá. Mint később kiderült, másik két társa is megsérült a verekedés közben, így mindhármukat kórházba vitték.

Az esemény után az elkövetők menekülőre fogták. Mivel a hatóságok először arra gyanakodtak, hogy HÉV-vel hagyhatták el a helyszínt, több járatot is visszatartottak, és olyan is volt, amit menet közben állítottak meg, hogy átvizsgálhassák. A rendőrök végül nem ott, hanem a XIV. kerületi Csertő utcában fogták el az érintetteket. A három férfit előállították, gyanúsítottként hallgatták ki, és őrizetbe vették. Ellenük súlyos testi sértés kísérlete, illetve csoportosan elkövetett garázdaság miatt indult büntetőeljárás.

Maradjanak velünk!


Mi a Magyar Narancsnál nem mondunk le az igazságról, nem mondunk le a tájékozódás és a tájékoztatás jogáról. Nem mondunk le a szórakoztatásról és a szórakozásról sem. A szeretet helyét nem engedjük át a gyűlöletnek – a Narancs ezután is a jó emberek lapja lesz. Mi pedig még többet fogunk dolgozni azért, hogy ne vesszen el végleg a magyar igazság. S közben még szórakozzunk is egy kicsit.

Ön se mondjon le ezekről! Ne mondjon le a Magyar Narancsról!

Vásárolja, olvassa, terjessze, támogassa a lapot!

Figyelmébe ajánljuk

Madarak és angyalok

  • - turcsányi -

Nehéz megmondani, hogy mikor mondtak fel az angyalok. Már akkor, amikor Wim Wenders folytatni merészelte a Berlin felett az eget (Távol és mégis közel, 1993)? Vagy csak 1998-ban lett elegük, amikor meglátták magukat az Angyalok városa című filmben – a Berlin felett az ég e remake-jét Nicolas Cage-dzsel? Az biztos, hogy Los Angelesből eztán szedték a sátorfájukat. De senki nem pótolhatatlan, L. A. pedig különösen nem maradhatott efféle égi szárnyasok nélkül.

„A legszívesebben hallgatok”

Kurtág György a magyar kultúra állócsillaga, kincse, élő klasszikusa, a magyar művészeti hagyomány nagy tradíciójának megszemélyesítője egy olyan korszakban, amelyben ez a hagyomány igencsak ingatag lábakon áll. Ha nyilvánosan megszólal a 98 éves mester, az maga az esemény.