Deutsch Tamás: Magyar Péter a dollárbaloldal komoly válságát mutatja

Deutsch Tamás: Magyar Péter a dollárbaloldal komoly válságát mutatja

Deutsch Tamás, a Fidesz EP-képviselője (Fotó: Deutsch Tamás / Facebook)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

– Magyar Péter a dollárbaloldal belügye, az ő komoly válságukat mutatja. Akik eddig a dollárbaloldalt támogatták pénzzel, médiaháttérrel és nemzetközi kapcsolatrendszerrel, most egyszerűen behoztak egy új szereplőt, aki ugyanazt alakítja, mint amivel eddig már oly sokszor próbálkoztak – többek közt erről beszélt Deutsch Tamás, a Fidesz EP-listájának vezetője a hirado.hu-nak adott interjújában.  

Arról beszélt, ma Magyarországon a Fideszen kívül nincsen olyan politikai erő, amely a saját erejéből ért volna el komoly eredményeket.–  A dollárbaloldal csak törvénytelen külföldi támogatásokból tud mini eredményeket felmutatni, és ez a helyzet Magyar Péter megjelenésével sem változott – vélte. 

Az önkormányzati választások kapcsán elmondta, nem a Fidesz gyenge Budapesten, hanem „a vérvörös balosok”. – Szentkirályi Alexandránál rátermettebb, jobb és felkészültebb jelölt nincsen, nagyon jó esélyei vannak a győzelemre. A legvilágosabb elképzelésekkel rendelkezik Budapestet illetően – vélte.

Deutsch Tamás egyébként korábban azt ígérte, részt fog venni a közmédia által szervezett EP-vitán.

Címkék: Magyar Péter