Itt van Deutsch Tamás válasza arra, hogy elmegy-e a közmédia EP-vitájára

Itt van Deutsch Tamás válasza arra, hogy elmegy-e a közmédia EP-vitájára

Deutsch Tamás (Fotó: Deutsch Tamás / Facebook)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

Ahogy azt Deutsch Tamás korábban jelezte, ott lesz a vitán. Lehet jönni diktafonnal, nadrágszíjjal – ezt válaszolta a Fidesz sajtóosztálya szombat délután az RTL Híradó érdeklődésére. Pénteken derült ki, hogy úgy tűnik, az MTVA mégis rendezhet EP-vitát a listát állító pártok között. 

Az eseményen már egészen biztosan részt vesz Magyar Péter, a Tisza Párt alelnöke, Dobrev Klára, a DK EP-képviselője és Donáth Anna Momentum-elnök. 

Kisebb meglepetésnek számított, hogy az MTVA belemegy a vita megrendezésébe, ugyanis pár órával azelőtt, hogy kiküldték volna a meghívókat, arról írtak, nem engednek Magyar Péter zsarolásának, aki 10 napot adott nekik erre. A közmédia „fenyegetésnek, zsarolásnak, erőszakos cselekményeket előrevetítő magatartásnak akkor sem enged, ha ez veszélyeztetné a működését” – írták, majd nemsokra rá kiküldték a meghívókat az érintett pártoknak. 

Címkék: Deutsch Tamás