Magyar Péter is részt vesz a közmédia vitáján

  • narancs.hu
  • 2024. május 11.

Belpol

Csak összeáll ez. Egyedül Deutsch Tamás nem erősítette meg eddig, hogy kész a vitára. 

„Levelet hozott a »postás«. Bár a nevét senki nem merte adni hozzá. Örülök, hogy kiálltunk magunkért és, hogy milliókkal a hátunk mögött elértük, hogy egy évtized után a Fidesz propaganda zászlóshajója, a »köz« televízió nem tudja megakadályozni, hogy élő választási vitaműsort rendezzenek. Én ott leszek” – írta Magyar Péter a Facebookon. 

A közmédia által szervezett vita ügye egészen szürreálisan zajlott. Magyar Péternek közleményben magyarázták meg először, hogy nem engednek a zsarolásnak, és határozottan úgy tűnt, hogy nem lesz semmiféle vita a közmédiában. Ehhez képest a DK érdeklődésére a hírhamisítási botránya miatt felbuktatott MTVA-vezető, Papp Dániel válaszolta azt, hogy már elkezdték a vita szervezését.

A Fidesz listavezetője, Deutsch Tamás korábban közölte, ő nyitott arra, hogy 2006 óta először fideszes politikus is részt vegyen ismét egy választási vitán – ámbár eddig egyik felkérésre sem mondott igent.

Maradjanak velünk!


Mi a Magyar Narancsnál nem mondunk le az igazságról, nem mondunk le a tájékozódás és a tájékoztatás jogáról. Nem mondunk le a szórakoztatásról és a szórakozásról sem. A szeretet helyét nem engedjük át a gyűlöletnek – a Narancs ezután is a jó emberek lapja lesz. Mi pedig még többet fogunk dolgozni azért, hogy ne vesszen el végleg a magyar igazság. S közben még szórakozzunk is egy kicsit.

Ön se mondjon le ezekről! Ne mondjon le a Magyar Narancsról!

Vásárolja, olvassa, terjessze, támogassa a lapot!

Figyelmébe ajánljuk