L.L. Junior felháborodott a gyorshajtás-botrányon: Kapom a fiammal kapcsolatos mocskolódásokat

L.L. Junior azokat nem ítéli el, akik 50-es sebességhatárnál 99-cel mennek, de akik redditeznek, azokat igen.

2024. május 10., 08:10

Szerző:

L.L. Junior tavaly nyáron G.w.M-mel autóversenyzett a Petőfi hídon és ezt posztolta. Februárban egy olyan képet publikált, amin vezetés közben mobilozik. Most nem érti, hogy miért baj, ha gyorshajtást posztol, amennyiben nem ő vezette a kocsit, viszont nagyon fel van háborodva, hogy kritizálják.

L.L. Junior: gyorshajtás menő, redditezés nem

Újabb autóvezetős botrányba keveredett a héten L.L. Junior, méghozzá az alább kép miatt, amit ő egy azóta eltűnt Instasztoriban publikált, de a Redditre kirakta valaki.

Rengeteg komment található a fenti posztban, valamennyien L.L. Juniort kritizálják, sokan azt is megemlítik, hogy a fenti kép már csak azért is megdöbbentő, mert a rapper kisfia egy autóbalesetben hunyt el. A Fekete Vonat sztárja erre kikelt magából, és egy azóta szintén eltűnt Instasztoriban reagált:

„Még egy redditkommentelő/-olvasó IQ-jával rendelkező »ember« is tudja, hogy nem én vezettem.”

Tehát ezúttal a szabálytalanságot nem ő követte el, ő csak menőségnek állította be az Instagramon.

Ugyanezt az üzenetet csütörtökön a Tények Plusz című adásban fejtette ki részletesebben, arra utalva, bár nem állítva, hogy esetleg manipulált lehet a Redditre kikerült képernyőfotó. Ez hangzik el az interjúban:

„Az embernek már annyira elege van, hogy az emberek minden hülyeséget írnak. Ráadásul ez egy Bofi-dal, Apuka gyereke haza. Éppen egy tök bánatos dalt hallgattam, amikor a kilométerórát valahogy össze, nem is a kilométerórát, hanem a vészalkalmazást, utasként ültem autóban, és azt valahogy szerkesztették, nem szerkesztették, én nem tudom, hogy a sofőr éppen hol járt. A-ból B-be mentünk két koncert között. De, hogy megint ez van, hogy na, a Junior már lebuktatta magát megint, gyorsan hajtott meg minden, és akkor kapom a fiammal kapcsolatos mocskolódásokat meg minden, és az ember ilyenkor szomorú.”

Valamennyi kommentelő azt ítéli el, hogy L.L. Junior rendszeresen a szabálytalan közlekedést menőnek beállító tartalmakat publikál, de a rapper úgy érzi, hogy bár mindenki ezt kritizálja, szerinte mégsem ez bosszantja a kommentelőket:

„Talán az zavarja ezeket az embereket, hogy magabiztos vagyok, néha nagy szám is van. De ez abszolút egy  szép pillanat volt. Nem egy száguldozás volt.”

L.L. Junior szerint tehát az 50-es sebességhatárnál 99-cel menni nem száguldozás, és azt teszi ehhez még hozzá, hogy azt sajnálja a legjobban, hogy néhány nap alatt az ilyen hírek az internetet nem használó édesanyjához is el szoktak jutni, és ilyenkor neki is el kell magyaráznia, hogy mi történt.

A TV2 alább megtekinthető interjúja valamiért belekeveri a történetbe Tóth Gabit is, aki gyorsan ugyan nem hajtott, de őt is kritizálták már az interneten.

(Kiemelt kép: L.L. Junior Instagramja)