1p

A forint árfolyama nem igazán változott az előző estéhez képest.

Alig változott, vegyesen mozdult a főbb devizákkal szemben a forint árfolyama péntek reggelre az előző estihez képest a nemzetközi devizakereskedelemben.

A forint most viszonylag stabil
A forint most viszonylag stabil
Fotó: Depositphotos

Az eurót reggel hét órakor 388,10 forinton jegyezték az előző esti 388,05 forint után, a dollár jegyzése 360,14 forinton áll 360,27 után, a svájci franké pedig 397,26 forinton 397,16 után.
Reggeli jegyzésén a forint erősebben áll a hét eleji kezdésnél, 0,4 százalékkal az euróval és a dollárral szemben és 0,5 százalékkal a svájci frank ellenében.
Az év eleji kezdésnél gyengébben áll a forint az euróval és a dollárral szemben, mégpedig 1,2, illetve 3,7 százalékkal, a svájci frank ellenében viszont 3,7 százalék nyereségre tett szert.

További árfolyamokat találhat, ha a szintén a Klasszis Médiához tartozó laptársunk, a Privátbankár árfolyamfigyelőjére kattint. >>

(MTI)

LEGYEN ÖN IS ELŐFIZETŐNK!

Szerkesztőségünkben mindig azon dolgozunk, hogy higgadt hangvételű, tárgyilagos és magas szakmai színvonalú írásokat nyújtsunk Olvasóink számára.
Előfizetőink máshol nem olvasott, minőségi tartalomhoz jutnak hozzá havonta már 1490 forintért.
Előfizetésünk egyszerre nyújt korlátlan hozzáférést az Mfor.hu és a Privátbankár.hu tartalmaihoz, a Klub csomag pedig egyebek között a Piac és Profit magazin teljes tartalmához hozzáférést és hirdetés nélküli olvasási lehetőséget is tartalmaz.


Mi nap mint nap bizonyítani fogunk! Legyen Ön is előfizetőnk!