Hirdetés
. Hirdetés

Powered by Arizona State University képzések a METU-n

|

Az Arizonai egyetemmel kötött partnerségi megállapodást a Budapesti Metropolitan Egyetem.

Hirdetés

A Budapesti Metropolitan Egyetem (METU) első és egyetlen magyar egyetemként írt alá hosszútávú partnerségi megállapodást az Arizona State University-vel (ASU), amely a Center for World University Rankings 2023-2024 szerint a világ legjobb egyetemeinek 1 százalékába tartozik - közölte a METU.

Az intézmény bejelentése szerint a partnerség új lehetőségeket biztosít a METU-n tanuló magyar és külföldi hallgatók számára online tapasztalatszerzésre, nemzetközi kapcsolatokra, munkáltatói programokra, tanúsítványokra és mesterkurzusokra, akár az ASU-n is diplomát szerezhetnek, a METU pedig jogosult használni logója részeként a "powered by Arizona State University" megnevezést.

"Az Arizona State University hisz abban, hogy az egyetemi képzésnek tudományos szempontból kiválónak, és minden arra alkalmas hallgató számára elérhetőnek kell lennie" - hangsúlyozta Nancy Gonzales, az ASU ügyvezető alelnöke és rektora.

Hirdetés

Wenczel Richárd, a Budapesti Metropolitan Egyetem elnök-vezérigazgatója szerint az ASU "globális tudásanyagával" a METU oktatási anyaga nemzetközileg is elismert színvonalúvá válik, s ez a tudás az alap- és mesterszakos diákok számára egyaránt elérhető lesz szeptembertől, "kiváló lehetőségeket kínálva a hazai és nemzetközi karrierfejlesztésre". A Budapesti Metropolitan Egyetem myBRAND módszertana az ASU által kínált felsőoktatás révén komoly értéket fog jelenteni a magyarországi és nemzetközi munkáltatók számára is - tette hozzá az elnök-vezérigazgató.

Az ASU-t az Egyesült Államok leginnovatívabb egyetemének választotta az utóbbi kilenc egymást követő évben az U.S. News & World Report 2016-2024; jelenleg 160 ezer hallgatója van a kampuszain és online - írta a METU.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.