A Dogeverse már a Solanán is elérhető, eddig 13 millió dollárt gyűjtött a láncokon átugráló kutya

A kripto legújabb, Shiba Inu ihlette vicces tokenje a mémekért rajongók és a kripto evangelisták érdeklődését egyaránt felkeltette. A lelkes befektetők ugyanis a Dogeverse láncok között ugráló képességében a holnap mém érméjének képességeit látják.

A Dogeverse már a Solanán is elérhető, eddig 13 millió dollárt gyűjtött a láncokon átugráló kutya

A Solana legnagyobb multichain sztárja most a Dogeverse (DOGEVERSE), amely a folyamatban lévő előértékesítésén eddig 13 millió dollárt gyűjtött. És legalább 2 millió dollár folyt be az ICO-ba az azóta eltelt öt nap alatt, hogy az érme a Solanán is elérhető.

A kripto legújabb, Shiba Inu ihlette vicces tokenje a mémekért rajongók és a kripto evangelisták érdeklődését egyaránt felkeltette. A lelkes befektetők ugyanis a Dogeverse láncok között ugráló képességében a holnap mém érméjének képességeit látják.

Mostantól már a SOL-rajongók is beszálltak az érme életébe, mert április 26-án, pénteken a Dogeverse a hatodik natív láncán, a Solanán is elindult. Csatlakozva egy olyan digitális gazdasághoz, amely 3,465 milliárd dollár teljes zárolt értékkel (TVL) rendelkezik. Találunk továbbá 1,13 millió aktív felhasználót, akik napi rendszerességgel tranzakciókat hajtanak végre, valamint havonta több mint 2500 aktív fejlesztő is megjelenik.

Mivel a Dogeverse több láncon is létezik, az érmét bárki megvásárolhatja az Ethereum (ETH), a BNB Smart Chain (BNB), a Polygon (MATIC), az Avalanche (AVAX), a Base (BASE) és most már a Solana (SOL) láncán is.

A SOL-lal történő vásárlás a weboldalon keresztül nagyon egyszerű, csak válaszd ki a "Vásárlás SOL-lal" opciót a vásárlás widget legördülő menüjéből. Ennek segítségével a felhasználók a webhely Solana-alapú változatához jutnak el, amelyet a solana.thedogeverse.com oldalon tárolnak.

A Solanával történő fizetés lehetősége egy aldomain-en van elhelyezve, mivel a pénztárca kapcsolati funkciók nem képesek támogatni az Ethereum Virtual Machine (EVM) és a Solana-integrált pénztárcák együttes használatát.

A Dogeverse weboldal SOL-specifikus verziója lehetőséget ad a tokenek vásárlására a Circle rendkívül népszerű USDC-jével, amely a Solana hálózatának stablecoinja.

A Dogeverse előértékesítése és ami mögötte van

A Dogeverse jelenleg 0,000304 dolláros áron kapható, és az eladási ára néhány nap múlva emelkedik. Miután az április eleji indulásakor vírusszerűen elterjedt, a Dogeverse eladta a 200 milliárd tokenből álló, kezdeti érme-kibocsátásának soft cap allokációját.

Alig 48 órával az ICO kezdete után 1 millió dollár ömlött a projektbe, és az első két előértékesítési fordulóra kiosztott tokenek elfogytak. Ez messze meghaladta a csapat eredeti várakozását, miszerint az első forduló 6 napos lesz.

Ez lehetővé tette a Dogeverse számára, hogy egy nappal a tervezettnél hamarabb lépjen át az ICO második szakaszába. Az előértékesítés lezárása előtt további 200 milliárd tokent értékesítenek a nyilvánosságnak a fennmaradó fordulókban. Eredetileg ezt június 11-re tervezték, azonban az előértékesítés hatalmas sikere miatt valószínűleg sokkal korábban lezárul.

Az ezekből a további tokenekből származó pénzeket, amelyeket egyébként a követelés után decentralizált (DEX) vagy centralizált (CEX) tőzsdéken értékesítenének, most a likviditás erősítésére fogják felhasználni a nagy volumenű kereskedés biztosítása érdekében, valamint a visszavásárlási alapokba teszik.

tokenomika

A tokenek tulajdonosai az Ethereumon lekötést indíthatnak, hogy passzív jutalmakat szerezzenek.

A csapat jelenleg a CoinGecko és a CoinMarketCap tőzsdei alkalmazásain dolgozik, míg a későbbi DEX és CEX tőzsdei bevezetések a projekt ütemtervének részét képezik.

Irány a Dogeverse

Cosmo, a láncokon átugráló sikerkarakter

A piac hatalmas étvágya a kutyás témájú érmék iránt a Dogecoin (DOGE) révén kezdődött még 2013 végén. A Dogecoin-nak nem volt szüksége különösebb eladási reklámra, mivel egy olyan vírusos mémre épült, amelyet gyakorlatilag bárki, akinek van közösségi média fiókja, már látott korábban. 

Azóta számos híresség fejezte ki rajongását az újdonságnak számító kutyás kriptopénz iránt, köztük Elon Musk, a Tesla vezérigazgatója, Mark Cuban amerikai vállalkozó, valamint Gene Simmons és Snoop Dogg zenészek is.

hogyan vásárolj dogeverse kriptó tokent

De bármennyire is szórakoztató, a Dogecoin nem problémamentes. Mivel a Dogecoin a Bitcoinon alapuló saját hálózatot használ, a tranzakciók érvényesítésére a Proof-of-Work (PoW) nevű konszenzusmechanizmust használja. Ez azt jelenti, hogy a legtöbb számítási kapacitással és energiával rendelkező bányászok termelik ki a legtöbb Dogecoin-t. A Bitcoinhoz hasonlóan a DOGE bányászata is sok energiát fogyaszt.

A Doge-ot a Shiba Inu (SHIB), a Floki (FLOKI), a Bonk (BONK) és a DogWifHat (WIF) követte. Mindegyikük valamilyen módon utal az eredeti, vírusos Doge mémekre. De az összes  vagy a kereskedelmi szempontból legfontosabb blokkláncról, az Ethereumról, vagy annak legközelebbi riválisáról, a Solanáról származik. Mindkettő kevesebb energiát fogyaszt, mint a Bitcoin és a Dogecoin.

Eddig egyik alternatív Dogecoin sem támadta meg komolyan az eredeti dominanciáját. A Dogeverse azonban azt reméli, hogy ez megváltozik. Egy hat láncot átfogó, többláncos hálózatra épül, amelyek közül egyik sem alkalmazza a PoW konszenzus-mechanizmust.

A Dogeverse középpontjában négylábú barátunk, Cosmo áll. Cosmo egy szupernovából született, és felfedezte, hogy egyedülálló képességgel rendelkezik: képes könnyedén átugrálni az univerzumok között. Most pedig Cosmo nagyon szeretné megosztani a láncugrálós mókát a gazdáival.

Irány a Dogeverse

A Dogeverse és az Ethereum ETF eszközök

Az elemzők potenciálisan árfolyam növelő hírekre számítanak ebben a hónapban, méghozzá május 23-án. Ez a SEC első határideje az amerikai spot Ethereum ETF-ekre vonatkozó kérelmek legújabb körére adott válaszadásra.

Ez a dátum egy potenciális Ethereum aranyláz kezdetét jelentheti, és mivel az Ethereum a kripto kereskedelmileg legfontosabb blokklánca, az egész ökoszisztéma profitálhat belőle. Ahogyan az olyan Layer 1 versenytársak is, mint a Solana és az Avalanche, valamint az olyan Layer 2-k, mint a Polygon, amelyek mindegyikén honos a Dogeverse.

Tekintettel arra, hogy egy szövetségi bíróság "önkényesnek és szeszélyesnek" minősítette a SEC korábbi elutasító határozatát a Bitcoin ETF-ekkel kapcsolatban, lehetséges, hogy a spot Ethereum ETF-ek ellenállás nélkül fognak átmenni. És ezzel a Solana és az Avalanche hasonló termékeinek jóváhagyása előtt is megnyitják a kapukat.

Az ETF-hatás egy nagyon is valós katalizátort jelent. Az év elején tizenegy spot Bitcoin ETF amerikai bevezetése az eredeti kriptovalutát úgy felhajtotta, hogy március 14-én 73 737,94 dollárral új csúcsot állított fel.

A Cosmo tehát nem egy, nem kettő, hanem hat különböző blokklánchálózat tiszta és zöld képviselője. És a lekötési képességekkel, a zökkenőmentes multi-chain mókával, valamint a következő hónapokban potenciálisan árfelhajtó hatású hírekkel csak lelkesedni lehet ezért az új szereplőért a mémek piacán. 

Ha szeretnél mindig friss információt kapni a Dogeverse érméről, akkor érdemes csatlakozni az X-csatornához vagy a Telegram csoporthoz. Az előértékesítésbe a Dogeverse weboldalán lehet bekapcsolódni, érdemes mielőbb, mert az ár fokozatosan emelkedik.

Ez is érdekelhet:

A Dogecoin vajon eléri az 1 dollárt, vagy érdemesebb inkább Dogeverse-t venni?

15%-ot emelkedett a PEPE miután listázta a Coinbase, vajon robban a Dogeverse is?

Dogeverse vásárlás 2024 – Részletes útmutató

A fenti írás egy vendégtartalom így annak tartalmáért a ProfitLine szerkesztősége semminemű felelősséget nem vállal. A megjelenített információk nem minősíthetők befektetési tanácsadásnak, befektetési ajánlásnak, értékpapír / kriptovaluta / token / ICO stb. jegyzésére, vételére, eladására vonatkozó felhívásnak, azok kizárólag tájékoztatásul szolgálnak. Minden befektetés esetében kiemelten fontos az azt megalapozó információk és lehetőségek széleskörű megismerése. Fektessen be megfontoltan, járjon el pénzügyeiben felelősségteljesen! A kripto-befektetések kockázata és volatilitása kiemelkedően magas.

Új elnököt választott az MGYOSZ

Lakatos Pétert, a Videoton társvezérigazgatóját és egyik tulajdonosát választotta elnökének a Munkaadók és Gyáriparosok Országos Szövetsége (MGYOSZ-BusinessHungary), a legnagyobb múltra visszatekintő hazai munkaadói szervezet. Az MGYOSZ közgyűlésén egyhangúlag választották meg négy évre Lakatos Péter, aki 8 éve vesz részt aktívan a szövetség építésében, az elmúlt 4 évben a szervezet társelnöke volt.
2024. 05. 24. 21:00
Megosztás:

Indexcsökkenéssel zártak a főbb európai értékpapírpiacok

Gyenge kezdés után vegyes eredménnyel, többségében indexcsökkenéssel fejezték be a pénteki kereskedést a főbb európai értékpapírpiacok.
2024. 05. 24. 20:00
Megosztás:

Emelkedett a BUX

A Budapesti Értéktőzsde (BÉT) részvényindexe, a BUX 526,62 pontos, 0,77 százalékos emelkedéssel 68 846,13 ponton zárt pénteken.
2024. 05. 24. 19:30
Megosztás:

Erősödött pénteken a forint

Erősödött pénteken a forint a főbb devizákkal szemben a kora reggeli jegyzéséhez képest a bankközi piacon és nyereséggel fejezte be a hetet is.
2024. 05. 24. 19:00
Megosztás:

Nőtt a Zwack árbevétele, nyeresége csökkent

A Zwack Unicum Nyrt. 2023-2024-es üzleti évében 36,9 milliárd forint bruttó árbevételt ért el, 4,5 százalékkal többet az előző évihez képest; adózott eredménye 2,9 milliárd forint volt, 15,7 százalékkal csökkent - közölte a társaság a Budapesti Értéktőzsde (BÉT) honlapján pénteken.
2024. 05. 24. 18:30
Megosztás:

Az első negyedévben rekordösszegű osztalékot fizettek ki világszerte

Rekordszintű osztalékot fizettek ki a cégek a világon az idei első negyedévben - áll a Janus Henderson brit alapkezelő jelentésében.
2024. 05. 24. 18:00
Megosztás:

Rekordbevétele volt előző évben Csehországnak a turizmusból

Tavaly 174,9 milliárd koronát (2798,4 milliárd forint) költöttek el a külföldi turisták Csehországban; az új rekordot jelentő összeg 34,5 százalékkal magasabb, mint az egy évvel korábbi, míg a koronavírus-járvány előtti, 2019-es rekordbevételeket 4,4 százalékkal haladja meg - derült ki a Czech Tourism állami idegenforgalmi ügynökség által pénteken nyilvánosságra hozott közleményből.
2024. 05. 24. 17:30
Megosztás:

Az elektromos autók akkumolátorainál oda kell figyelni a tartósságra és megfelelő cserére

Nagy Márton nemzetgazdasági miniszter részt vett az Európai Akkumulátorszövetség Brüsszelben megrendezett "European Battery Day" ülésén, ahol a felek megtárgyalták az európai akkumulátor-ökoszisztémát és az elektromos mobilitási ágazatot érintő legújabb fejleményeket. Ennek keretében a részvevők értékelték a 2018. évi akkumulátor-cselekvési terv végrehajtását és számba vették a lehetséges jövőbeli intézkedéseket - közölte a Nemzetgazdasági Minisztérium (NGM) pénteken.
2024. 05. 24. 17:00
Megosztás:

Erősödésre számít a Duna House idén az ingatlanpiacon

Erősödő befektetői aktivitásra számít a Duna House idén az ingatlanpiacon: 2024. első negyedévének átlagában vidéken a vásárlók 25 százaléka, Budapesten a vásárlók 34 százaléka került ki a befektetők közül.
2024. 05. 24. 16:30
Megosztás:

Negyedéves összevetésben nőtt, éves összehasonlításban csökkent a német GDP

A német hazai össztermék (GDP) az első negyedévben 0,2 százalékkal nőtt negyedéves összevetésben, míg 0,2 százalékkal csökkent éves összehasonlításban - közölte végleges adatként a német statisztikai hivatal (Destatis) pénteken.
2024. 05. 24. 16:00
Megosztás:

Áprilisban nőtt a foglalkoztatottak száma

Áprilisban a 15-74 éves foglalkoztatottak átlagos létszáma az előző év azonos időszakához képest 39 ezer fővel, 4 millió 749 ezer főre nőtt. A munkanélküliek száma 217 ezer fő, a munkanélküliségi ráta 4,4 százalék volt - közölte a Központi Statisztikai Hivatal (KSH) pénteken az MTI-vel.
2024. 05. 24. 15:30
Megosztás:

A kormány nagy összegeket mozgósít a magyar gazdaság érdekében nemzetközi szinten

Magyarország összesen évi 34 milliárd forintot költ nemzetköziesítési programokra, amelyek olyan kutatásokat finanszíroznak a világban bárhol, amelyek a magyar gazdasági érdek mentén előrébb visznek minket - jelentette ki Hankó Balázs, a Kulturális és Innovációs Minisztérium (KIM) felsőoktatásért, innovációért, szakképzésért és felnőttképzésért felelős államtitkára csütörtökön Brüsszelben.
2024. 05. 24. 15:00
Megosztás:

Béremeléseket jelentett be Marcel Ciolacu

Egyes közalkamazotti kategóriák bérének és az országos bruttó minimálbérnek a 10 százalékos emelését jelentette be Marcel Ciolacu román miniszterelnök csütörtökön, ugyanakkor a kormány és a parlament alkalmazottainak bérköveteléseit megalapozatlannak minősítette.
2024. 05. 24. 14:30
Megosztás:

A SEAT S.A. csúcsot döntött az első negyedévben

A SEAT S.A. az év első negyedévében rekord működési eredményt és rekordbevételt ért el - tájékoztatta az autóipari vállalat csütörtökön az MTI-t.
2024. 05. 24. 14:00
Megosztás:

Újraválasztották az IPOSZ elnökét

Az Ipartestületek Országos Szövetsége (IPOSZ) csütörtöki tisztújító közgyűlésén újra elnöknek választották Németh Lászlót további öt évre - közölte a szövetség az MTI-vel.
2024. 05. 24. 13:30
Megosztás:

Javult a fogyasztói hangulat az euróövezetben májusban

Az euróövezetben több mint kétéves csúcsra javult májusban a fogyasztói hangulat az Európai Bizottság Gazdasági és Pénzügyi Főigazgatóságának (DG ECFIN) előzetes adatokon alapuló csütörtöki jelentése szerint.
2024. 05. 24. 13:00
Megosztás:

Megkezdődött a M2 metróvonal és a H8-as/H9-es HÉV összekötését célzó projekt megvalósítása

A környezetvédelmi engedélyezéshez szükséges dokumentumok benyújtásával megkezdődött az M2 metróvonal és a H8-as/H9-es HÉV összekötését célzó projekt megvalósítása - jelentette be az útépítésekért felelős helyettes államtitkár csütörtökön Budapesten.
2024. 05. 24. 12:30
Megosztás:

Egyszerűbb lett az MVM ügyfeleinek az online ügyintézés

Egyszerűbb lett az online ügyintézés az MVM Next-nél, valamennyi ügyfél ugyanazon az online ügyfélszolgálaton és applikációban intézheti gáz- és áramügyeit is, a régi áramügyintézési felületek hamarosan megszűnnek - közölte az MVM csütörtökön.
2024. 05. 24. 12:00
Megosztás:

Nőtt a Lenovo negyedéves profitja

Jelentősen emelkedett a világ vezető személyi számítógép (PC)-gyártó kínai Lenovo negyedéves nyeresége elsősorban a PC-k iránti keresletnövekedés hatására - került föl a cég honlapjára csütörtökön.
2024. 05. 24. 11:30
Megosztás:

Magyar siker a tudományos versenyek világbajnokságán

A Debreceni Fazekas Mihály Gimnázium diákja, Laskai Szilveszter több ezer induló közül negyedik helyezést ért el a Los Angelesben megrendezett tudományos versenyek világbajnokságán (International Science and Engineering Fair) - tájékoztatta az MTI-t csütörtökön a Magyar Innovációs Szövetség.
2024. 05. 24. 11:00
Megosztás: