Hirdetés
. Hirdetés

Új elnököt kapott a Szabályozott Tevékenységek Felügyeleti Hatósága

|

A jogász végzettségű szakember mandátuma szombattól érvényes és kilenc évre szól.

Hirdetés

Sulyok Tamás köztársasági elnök Nagy Lászlót nevezte ki a Szabályozott Tevékenységek Felügyeleti Hatósága (SZTFH) elnökévé - közölte az SZTFH.

A szervezet tájékoztatása szerint Nagy László mandátuma szombattól érvényes és kilenc évre szól. A jogász végzettségű szakember jól ismeri az SZTFH vezetésével járó feladatokat és kihívásokat, hiszen elnöki kinevezéséig általános elnökhelyettesként dolgozott, a hatóság 2021-es megalakulása előtt pedig több mint négy éven át vezette a központi hivatalként működő Szerencsejáték Felügyeletet.

Az új elnök innovatív szemlélettel kiszámítható szabályozási és működési környezetet kíván teremteni a felügyeletük alá tartozó, nemzetgazdasági szempontból kiemelt, stratégiai ágazatokban.

Nagy László csaknem három év után váltja Biró Marcellt, aki március óta a miniszterelnök nemzetbiztonsági főtanácsadója.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.