Újabb Tisza-jelölteket jelentettek be a fővárosban

Újabb Tisza-jelölteket jelentettek be a fővárosban

Magyar Pétert fotózzák Veszprémben (Fotó: Lakner Dávid)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

Újabb polgármester- és képviselőjelölteket jelentett be a Tisza Párt. A főváros 10. kerületében Barna Judit Annamária küzd meg a polgármesteri tisztségért. A 18. kerületben a már korábban ismert polgármester-jelölt Balogh Balázsról kiderült, hogy a kerület 3. számú egyéni választókerületi jelöltjeként is indul, illetve Markovits Szilvia lesz a párt képviselőjelöltje a 9. számú egyéni választókerületben.

Korábban már megírtuk, hogy a Tisza Párt polgármester-jelöltként indítja Orbán István Árpádot a 11. kerületben, Dálnoki Áront a 17. kerületben, így pénteken délután fél ötkor az látszott biztosnak, hogy összesen négy kerületben indulnak a polgármesteri székért, amelyből kettőt-kettőt vezet jelenleg fideszes, illetve DK-s polgármester. Eközben kikerült a képből a 7. kerületi polgármesterjelölt, Lajos Béla, ennek körülményeiről részletesebben ITT írtunk. 

Címkék: Fidesz, DK, választás 2024