1p

A forint a dollár ellenében erősödni tudott péntek reggelre, a többi fő devizával szemben árfolyama alig változott.

A forint árfolyama péntek reggelre szinte nem változott az előző esti jegyzéséhez képest az euróval és a svájci frankkal szemben, a dollár ellenében viszont kissé erősödött.

A sok kicsi sokra megy
A sok kicsi sokra megy
Fotó: Depositphotos

Az eurót péntek reggel 389,27 forinton jegyezték az előző esti 389,34 forint után, a svájci frank pedig 398,90 forinton állt 398,83 után. A dollár jegyzése 362,72 forintra csökkent péntek reggelre az előző esti 363,72 forintról.
Péntek reggeli jegyzésén a forint 0,7 százalékkal áll erősebben a heti kezdésnél az euróval, 1,2 százalékkal erősebben a dollárral és 0,6 százalékkal erősebben a svájci frankkal szemben.
Az év eleje óta a forint 1,5 százalékkal gyengült az euró, 4,4 százalékkal a dollár ellenében és 3,3 százalékkal erősödött a svájci frankkal szemben.

További, illetve élőben frissülő árfolyamokért kattintson a szintén a Klasszis Médiához tartozó laptársunk, a Privátbankár árfolyamfigyelő oldalára! >>

LEGYEN ÖN IS ELŐFIZETŐNK!

Szerkesztőségünkben mindig azon dolgozunk, hogy higgadt hangvételű, tárgyilagos és magas szakmai színvonalú írásokat nyújtsunk Olvasóink számára.
Előfizetőink máshol nem olvasott, minőségi tartalomhoz jutnak hozzá havonta már 1490 forintért.
Előfizetésünk egyszerre nyújt korlátlan hozzáférést az Mfor.hu és a Privátbankár.hu tartalmaihoz, a Klub csomag pedig egyebek között a Piac és Profit magazin teljes tartalmához hozzáférést és hirdetés nélküli olvasási lehetőséget is tartalmaz.


Mi nap mint nap bizonyítani fogunk! Legyen Ön is előfizetőnk!