Menczer: a NATO óriási lépésekkel megy a háború felé

Menczer: a NATO óriási lépésekkel megy a háború felé

Menczer Tamás, a Külgazdasági és Külügyminisztérium tájékoztatásért és Magyarország nemzetközi megjelenítéséért felelős államtitkára a 2021. április 25-én kiadott Facebook-videójában (Forrás: Menczer Tamás Facebook-oldala)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

Menczer Tamás szerint a NATO óriási lépésekkel megy a háború felé, hiszen a katonai szövetség 100 milliárd dollárt „akar belenyomni, belepumpálni” az ukrajnai háborúba. A Fidesz kommunikációs igazgatója úgy véli, a NATO-t rabul ejtette a háborús pszichózis, „mindenáron atomba borítanák a világot”. Kifejtette, hogy a NATO főtitkára kedden adott ki egy dokumentumot, amely arról szól, hogy a szövetség hogyan próbálja összeszedni az összeget.

„Napról napra nagyobb a kockázata tehát a NATO és Oroszország összecsapásának, a világban már világháborús, atomháborús készülődést láthatunk” – jelentette ki Menczer, akinek meggyőződése: sajnos a teljes magyar baloldal háborúpárti. „Teljesen mindegy, hogy Gyurcsány Ferencről, Márki-Zay Péterről, Magyar Péterről, a Momentumról vagy a Jobbikról van szó, mindannyian háborúpártiak, belevinnék Magyarországot ebbe a háborúba” – tette hozzá.