Gyűlöletbeszéd miatt tiltotta le a Youtube a Hollandia árja hercegnőjének budapesti beszédét

  • narancs.hu
  • 2024. május 2.

Külpol

A Fidesz kedvenc buliján Eva Vlaardingerbroek mondott akkorát a migrációról, hogy az már sok volt a Google-nek.

Gyűlöletbeszéd miatt törölte a YouTube a holland Eva Vlaardingerbroek CPAC Hungary konferencia szervezésében Budapesten mondott beszédét. Az Fidesz kedvenc álciviljei, az Alapjogokért Központ bulija az európai szélsőjobb/alt-right bulija volt, ezért a hazájában politikai kommentátorként ismert Vlaardingerbroek természetesen arról beszélt, hogy egyértelmű kapcsolat van a migráció és a növekvő bűnözés közt, Magyarországot pedig azért nem szeretik az Európai Unió vezetésében, mert megpróbál ellenállni mindannak az őrületnek, amit igyekeznek Európára kényszeríteni.

 
Eva Vlaardingerbroek a CPAC Hungaryn
 

Eva Vlaardingerbroek az X-en egy sírva nevetős emoji és egy bohócfej kíséretében tette közzé, hogy a Youtube gyűlöletbeszédre hivatkozva törölte beszédét, majd köszönetet mondott Elon Musknak, amiért X-en már 50 milliós nézettség felé közelít a beszéde.

Az idei CPAC Hungaryn több magyar politikus is beszédet mondott, köztük Orbán Viktor miniszterelnök és Gulyás Gergely Miniszterelnökséget vezető miniszter.

A holland vendég egyébként korábban a holland Fórum a Demokráciáért párt politikusaként lett ismert, hazájában főleg a felülről irányított kevertté tett népesség történetének egyik nagy mesélőjeként futott be, amikor például a gazdák problémáit is összekötötte a migrációval, de szeretné beiltani az abortuszt, ellenzi a modern feminizmust is. Politikai ellenfelei csak árja hercegnőnek becézik, utalva fajelméleti fejtegetéseire.

 

Maradjanak velünk!


Mi a Magyar Narancsnál nem mondunk le az igazságról, nem mondunk le a tájékozódás és a tájékoztatás jogáról. Nem mondunk le a szórakoztatásról és a szórakozásról sem. A szeretet helyét nem engedjük át a gyűlöletnek – a Narancs ezután is a jó emberek lapja lesz. Mi pedig még többet fogunk dolgozni azért, hogy ne vesszen el végleg a magyar igazság. S közben még szórakozzunk is egy kicsit.

Ön se mondjon le ezekről! Ne mondjon le a Magyar Narancsról!

Vásárolja, olvassa, terjessze, támogassa a lapot!

Figyelmébe ajánljuk