Két nagyágyú fogott össze, hogy felpörgesse a digitalizációt

|

A Deloitte és az AWS együtt akarja átterelni a felhőbe az afrikai és a közép-európai országok vállalatait.

Több éves, átfogó, stratégiai együttműködésbe kezdett vezetési tanácsadó Deloitte, valamint a nyilvános felhőszolgáltató Amazon Web Services (AWS). A kooperációjuk célja, hogy felgyorsítsák a vállalatok digitális transzformációját, az üzleti műveleteik felhőbe terelésével felkészítsék őket az egyre élesedő versenyre, valamint maximalizálják számukra a felhőalapú technológia üzleti előnyeit.

A stratégiai együttműködés első fázisaként a Deloitte dedikált AWS kiválósági központokat hoz létre elsőként a szubszaharai afrikai országokban, Spanyolországban és Közép-Európában több millió dolláros beruházással. Teszik ezt azért, mert a gazdasági környezet gyors változása, az olyan technológiák, mint a generatív mesterséges intelligencia rohamos fejlődése, valamint a digitális készségek hiánya jelenleg sok vállalat számára megnehezíti a digitális átalakulás megtervezését és végrehajtását. Annak érdekében, hogy ez mégis zökkenők nélkül végbe mehessen minél több vállalatnál az AWS és a Deloitte öt kulcsfontosságú területen nyújt segítséget számukra a felhőben rejlő lehetőségek kiaknázásához:

  • A digitális átalakulás elősegítése - ennek részeként a két cég támogatja a vállalatoknál az alapvető folyamatok, alkalmazások, készségek átalakítását, serkentve az agilitásukat, de figyelve a költségek optimalizálására.
  • A felhőstratégia és a hozzákapcsolódó irányítás kialakítása - a két cég segítséget nyújt a vállalatoknak a felhővel kapcsolatos elképzeléseik, ütemterveik, üzleti célkitűzéseik meghatározásában.
  • A felhőarchitektúra létrehozása - a két cég támogatja a vállalatok felhőmigrációját a felhőalapú biztonság, a csatlakoztathatóság és az automatizálási képességek megalapozásával.
    Külön figyelem a szabályozott iparágakra - az AWS és a Deloitte speciális szaktudással segíti a felhőbe való biztonságos átlépést az olyan szabályozott területeken működő szervezetek számára is, mint az energetika, az elektronikus kereskedelem, a bankszektor, a távközlés, az egészségügy, vagy a közszféra.
  • Globális összeköttetés garanciája - a két cég azonnali rendelkezésre állással biztosítja az üzemeltetési feladatok ellátását, illetve a technológiai támogatást a vállalatoknak, hogy azok zökkenőmentes kiszolgálást kapjanak az AWS és a Deloitte legközelebbi központjaitól.

Az AWS európai, közel-keleti és afrikai ügyvezető igazgatója, Tanuja Randery szerint a felhőtechnológia jelentősen hozzájárul majd az üzleti élet átalakításához és a gazdasági növekedés előmozdításához az afrikai, illetve a közép-európai régióban egyaránt. A Strand Partners-szel közösen végzett kutatásuk alapján azt prognosztizálják, hogy a felhőalapú technológia európai elterjedése 2030-ig 3,4 billió (ezer milliárd) euróval fogja növelni a kontinens gazdasági teljesítményét.

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.