Élőszereplős sorozat készül Scooby-Doo-ból

  • narancs.hu
  • 2024. április 30.

Mikrofilm

A Netflix veszi újra a történet egy részét.

A Netflix a Dawson és a haverok, a Flash – A Villám, a Te (You), illetve a Diana hercegné körül forgó Spencer létrejöttét is executive producerként segítő Greg Berlanti segítségével élőszereplős sorozatként éleszti újra Scooby-Doo kutyát – írja a Hollywood Reporter. A Rejtély Rt. kalandjait feldolgozó sorozatról ezen túl még nem sokat tudni, de az biztosnak tűnik, hogy nem a mozifilmekből, hanem a Hanna-Barbera-féle rajzfilmsorozatból dolgoznak majd, a forgatókönyvet pedig a Cowboy Bebop környékéről ismert Josh Applebaum, illetve a Pop, csajok, satöbbit is jegyző Scott Rosenberg írják. 

A hír elég biztosnak tűnik, de Berlanti egyelőre sejtelmesen csak annyit mondott, se megerősíteni, se cáfolni nem tudja az értesülést.

 

Maradjanak velünk!


Mi a Magyar Narancsnál nem mondunk le az igazságról, nem mondunk le a tájékozódás és a tájékoztatás jogáról. Nem mondunk le a szórakoztatásról és a szórakozásról sem. A szeretet helyét nem engedjük át a gyűlöletnek – a Narancs ezután is a jó emberek lapja lesz. Mi pedig még többet fogunk dolgozni azért, hogy ne vesszen el végleg a magyar igazság. S közben még szórakozzunk is egy kicsit.

Ön se mondjon le ezekről! Ne mondjon le a Magyar Narancsról!

Vásárolja, olvassa, terjessze, támogassa a lapot!

Figyelmébe ajánljuk