Halállistát írt a kislány, aki megkéselte az osztálytársát Bőnyön

Halállistát írt a kislány, aki megkéselte az osztálytársát Bőnyön

A bőnyi Szent István Király Általános Iskola a Google Utcakép alkalmazásban.

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

A hétfő reggeli bőnyi iskolai késelésről tartott sajtótájékoztatót délután a Győr-Moson-Sopron Vármegyei Rendőr-főkapitányság. A Telex tudósításából kiderült, hogy az osztálytársát 20 centiméter pengehosszúságú késsel hátba szúró 12 éves kislány halállistát írt, melyen piros színnel voltak megjelölve azok, akiket meg akart ölni.

Nagy Ágnes ezredes, bűnügyi rendőrfőkapitány-helyettes azt mondta: hétfő reggel háromnegyed 9 előtt a bőnyi iskola igazgatója hívta a rendőrséget, hogy késelés történt az iskolájuk 6. osztályában. Egy 12 éves kislány az első órai kicsengetés után, amikor a gyerekek nagy része kiment a teremből, egy otthonról hozott, elrejtett, 20 centiméter pengehosszúságú késsel hátba szúrta az előtte ülő 12 éves osztálytársát, majd kihúzta azt a hátából és a padlóra dobta. A sérült kislányt életveszélyes sérüléssel mentőhelikopter vitte a győri kórházba, állapota életveszélyes, de stabil volt, az intenzív osztályon ápolják. A legfrissebb hírek szerint az áldozat már túl van az életveszélyen.

Az elkövetőt Nagy Ágnes jó tanuló, csendes kislánynak írta le, motivációját a rendőrség vizsgálja, még tart a bűnügyi szemle és a kihallgatás. A késelőt gyanúsítottként hallgatják ki, egyeztetnek a vármegyei főügyészséggel is a nyomozás további menetéről.

Címkék: késelés, Bőny