A Mi Hazánk is leadta az ajánlásokat az EP-választáshoz

A Mi Hazánk is leadta az ajánlásokat az EP-választáshoz

Dúró Dóra (Fotó: Farkas Norbert)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

Összegyűjtötte az európai parlamenti (EP-) választáson való induláshoz szükséges számú ajánlást a Mi Hazánk Mozgalom – jelentette be hétfői budapesti sajtótájékoztatóján Dúró Dóra, a párt elnökhelyettese. A politikus elmondta: eddig a törvényben előírt 20 ezer szignó kétszeresét gyűjtötték össze aktivistáik, amiből a nap folyamán mintegy 30 ezret adtak le a Nemzeti Választási Irodán, az ellenzéki pártok közül elsőként. (A Fidesz-KDNP jelentette be elsőként vasárnap a leadást.) 

Ismételten sikerült bizonyítanunk, hogy milyen erő van ebben a közösségben – fogalmazott Dúró Dóra, megjegyezve, „Magyarország legelhallgatottabb pártja a Mi Hazánk, mind az országos fősodratú médiában, mind a helyi médiában”. Hozzátette: a Fidesz után pártja a második az indítani kívánt önkormányzati képviselőjelöltek számát illetően, ami másfélszer annyi indulót jelent, mint a sorrendben utánuk következő Demokratikus Koalíció esetében. Azokért a célokért fogunk harcolni az Európai Parlamentben és az önkormányzatokban, amelyeket eddig is a zászlónkra tűztünk: a globalista diktatúra helyett egy magyar jövőt szeretnénk építeni – jelentette ki a politikus.

(MTI)