„Támogassa
A lényeg

Hadházy megbeszélte Magyar Péterrel, június 9-ig mindenki foglalkozik a maga dolgaival

29/04/2024 11:00

| Szerző: Klubrádió

A Diákhitel Központ szúrópróbaszerűen kikért szerződéseiről volt szó.

A hétvégén sikerült beszélnem Magyar Péterrel az általa aláírt szerződésekről (meg sok minden másról) – jelezte e Facebookon Hadházy Akos a korábban a Magyar által vezetett Diákhitel Központra vontakozó észrevételeivel kapcsolatban.

A független képviselő azt írta: miután beszámolt arról, hogy a Diákhitel Központ szúrópróbaszerűen kikért szerződései között nem csak a Balásy-birodalom megrendelései a durván túlárazottak és feleslegesek, Magyar Péter kész volt beszélni ezekről is.

Megbeszélték, miben értenek egyet és miben nem. Abban maradtak, hogy június 9-ig mindenki foglalkozik a maga dolgaival, utána majd folytatják az eszmecserét – az általa aláírt szerződésekről is – tudatta Hadházy, aki a beszélgetés létrejöttét önmagában eredménynek érzi, de, mint jelezte: "azért el kell mondanom, hogy maradtak köztünk nézetkülönbségek. Ezekre azonban majd később visszatérünk. Most mindenkinek van más dolga, nekem például Zuglóban kell befejeznem a 2021-ben elkezdett munkát!

Magyar, ugyancsak a Facebookon válaszolt: ha visszatér nagy országjáró turnéjáról, hajlandó akár Hadházyval közösen is megtekinteni a Diákhitel Központ dokumentumait és a háttéranyagokat – jelezte.