Hirdetésben tájékoztat Szentkirályi Alexandra arról, hogy nem randevúzna Karácsony Gergellyel

Hirdetésben tájékoztat Szentkirályi Alexandra arról, hogy nem randevúzna Karácsony Gergellyel

Orbán Viktor és Szentkirályi Alexandra a budapesti kampány első napjaiban (Forrás: Orbán Viktor/Facebook)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

Egy Karácsony Gergelyhez hasonló emberrel nem randevúzna – ezzel viccelődött nemrég Szentkirályi Alexandra, a Fidesz főpolgármester-jelöltje nemrég a kormánypárti megmondóember, Bayer Zsolt műsorában. Ezt a részt annyira szellemesnek gondolhatták Szentkirályiék, hogy az ebből készült rövid videót fizetett hirdetésben reklámozzák Facebookon és Instagramon is, és már több százezer forintot költött el rá a Fidesz április 26. óta – vette észre a Magyar Hang.

A videónak azt a címet adták, hogy „ilyen Karácsony Gergely karaktere”, és Szentkirályi egészen pontosan úgy fogalmaz: „nekem olyan érzésem van mindig vele kapcsolatban, mint hogyha az ember elmegy egy ilyen emberrel mondjuk egy randevúra – én egy ilyen emberrel hozzáteszem, soha nem mennék el randevúra, elnézést kérek – és amikor hozzák a cechet, hozzák a számlát, akkor neki hirtelen ki kell menni a mosdóba. (...) Valahogy ilyen a karakter” – fejtette ki a műsorban.