Jeff Bezos egy, az Insider anyavállalat által szervezett rendezvényen 2018-ban azt mondta, hogy a dolgozóit a munka és a magánélet harmóniájára igyekszik megtanítani, nem pedig arra, hogy a két tényező egyensúlyban legyen egymással.

Az Amazon fejese ezt azzal magyarázta, hogy amikor boldognak érzi magát a munkahelyén, akkor energikusabban megy haza, így jobb férj és apa lesz. Ugyanígy, amikor otthon boldognak érzi magát, akkor jobb főnökként és jobb kollégaként megy be dolgozni – írja a Business Insider, idézve Bezos egyik 2016-os interjúját, melyet a Vox magazinnak adott a Code Confernce nevű eseményen. A vállalatvezető akkor még MacKenzie Scott férje volt.

Jeff Bezos azt is mondta, hogy sok embernek nagyon magas az elvárásai annak kapcsán, hogy milyen legyen a munka és a magánélet.

A milliárdosnak a nyolc évvel ezelőtti megjegyzései óta alaposan megváltozott az úgynevezett „munka-magánélet köre”: 2021 júliusában lemondott az e-kereskedelmi óriáscég vezérigazgatói posztjáról. Helyére Andy Jassy, az AWS korábbi vezetője került, Bezos pedig azóta a Blue Origin nevű céggel folytatott űrkutatásra, a filantrópiára fókuszál. Ezen felül világ körüli kiruccanást folytat menyasszonyával, Lauren Sanchez-zel.

Ha Amazonról rendel, ezt tudnia kell

Drasztikusan szűkíti a termékvisszküldési időt az amerikai webshopóriás.
Ha többre kíváncsi, itt olvashat tovább--->