„Klubrádió
A lényeg

Kocsis Máté már az egyetem alatt is arrogánsnak és nagyképűnek tartotta Magyar Pétert

26/04/2024 09:39

| Szerző: Klubrádió

Aki soha nem volt a barátja.

„Ami most történik, az a baloldalon történik, az nem a mi ügyünk” – mondta Kocsis Máté Fidesz-frakcióvezető az Index Konkrétan Rónai Egonnal című műsorában a legújabb közvélemény-kutatások kapcsán.

Szerinte ellenzékváltó hangulat van az országban, Magyar Péter miatt  miatt pedig nem nekik, hanem a baloldali politikusoknak van félnivalójuk.

Varga Judit exférje és Márki-Zay Péter mögött ugyanazok a külföldi finanszírozók és hazai baloldali háttéremberek állnak – mondta, hozzátéve: Magyart árulónak tartja, aki soha nem volt a barátja, mert már az egyetem alatt is nagyképűnek, arrogánsnak tartotta.

 
Kocsis Máté Ferihegyen 
 
Kocsis Máté jelenleg a Kossuth téren van - posztolta az október 23-ai zászlófelvonás helyszínéről a Fidesz frakcióvezetője. Csakhogy a Népszava olvasója akkor a krétai Heraklion repterén fotózta le Kocsis Mátét Bayer Zsolt, Kálomista Gábor és Halász János társaságában.
Fotó: Fekete Norbert / mobil Népszava/YouTube
 

"Szoktam olvasni a médiában, hogy második vonalas fideszes volt… hát én őt a hetedik vonalba se sorolnám, mert nem volt tagja soha a politikai struktúrának" – jelentette ki Kocsis Máté, aki szerint Magyar vele szemben indokolatlanul goromba volt, amikor a Telexnek arról beszélt Magyar egy interjúban, hogy a munkaidejében italozik. 

Kocsis szerint Brüsszelben egy „bosszúszomjas férj” hangfelvétele alapján minősítgetik Magyarországot, a felvételen elhangzottak kapcsán pedig úgy fogalmazott, hogy a volt igazságügyi miniszter azaz Varga Judit hülyeségeket beszélt.