Kiket vettek meg kilóra?

Kiket vettek meg kilóra?

Demonstrálók Magyar Péter rendezvényén a Kossuth téren 2024. április 6-án (Fotó: Magyar Hang/Végh László)

Nem voltam ott az április 6-ai tüntetésen, így aztán nem is mondtam beszédet, ennek következtében megtarthattam a munkahelyem, mi több, nem vették el a nyugdíjamat, ami akkora összeg, hogy észre sem vettem volna, hogy hiányzik, hogy nem jelent meg a számlámon.

Sok jót nem vártam a koporsójának utolsó szögeiért kapaszkodó Fidesztől, de az, amit a kommunikációs igazgatóvá cseperedett NB III-as sportriporter, korunk faarcú Buster Keatonja, Menczer Tamás abszolvált, bár ezt sem kútfejéből mondta tollba, jelesül, hogy Magyar Péter a dollárbaloldal részévé, mondhatni főszereplőjévé vált, mindent alulmúlt. Azt gondolná az ember, annyi pénzből valami újat is képesek kiagyalni, de nem és nem, marad ez a hazug, lopott képpel operáló mocsok, a kilóra megvett dollárbaloldal. Fekete-Győr helyébe benyomták Magyar Pétert, így megy ez feléjük. Ha Alex Soros mutatóujja nem stimmel, eltüntetik a plakátról, ha Magyar Pétert kell bemocskolni, akkor Fekete-Győrt törlik.

• Kiket vettek meg és kik?
• Kik valójában a háborúpártiak?

A teljes cikket elolvashatja Plusz előfizetésünkkel, vagy a
Magyar Hang hetilap április 25-ig kapható 2024/16. számában. Országjáró riportok, interjúk, elemzések, véleménycikkek, reklámmentes olvasás – ezeket kínálja a Magyar Hang Plusz!

Olvassa el a teljes cikket online, Magyar Hang Plusz előfizetéssel! Egy hónap csak 1690 forint!

Előfizetek
Már előfizettem, belépek Beléptem, elolvasom a cikket!