Csőtörtötökön délelőtt 11 órától Mit, miért tesz a kormány? címmel tart Kormányinfót Gulyás Gergely miniszterelnökséget vezető miniszter és Vitályos Eszter kormányszóvivő.

Mint ismert, a kormány legutóbbi ülésén azt taglalta, szükséges-e beavatkozni az üzemanyag piaci árába, így vélhetően többek között erről is szó esik majd. Lantos Csaba energiaügyi miniszter egyébként azt nyilatkozta a kérdés kapcsán, hogy amennyiben visszaállítják az árplafont, az a régiós viszonylatokhoz fog alkalmazkodni, vagyis rövidtávú és dinamikus lesz.

Legutóbb április 11-én, rekord hosszú szünetet követően tartott a kormány sajtótájékoztatót, ahol Nagy István agrárminiszter és Varga Mihály pénzügyminiszter is megjelentek. Gulyás Gergely ekkor ejtett el egy rejtélyes megjegyzést a Schadl-Völner-ügy kapcsán, valamint ez volt az első Kormányinfó, ahol már megváltozott a kormányszóvivő személye, miután Szentkirályi Alexandra a kormánypártok főpolgármester-jelöltje lett.

Végül nem is kell a kormányzati beavatkozás? Nagyot eshet a dízel ára

Csökken a benzin és a gázolaj nagykereskedelmi ára péntektől, azonban egyáltalán nem tudni, hogy ez a kutak áraiban hogy jelenik meg.
Ha többre kíváncsi, itt olvashat tovább--->