Orbán Viktor: Alexandra jól halad, néztem a számokat

Orbán Viktor: Alexandra jól halad, néztem a számokat

Orbán Viktor és Szentkirályi Alexandra 2024. április 24-én Budapesten (Fotó: Orbán Viktor Facebook-oldala)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

Budapesten folytatta a kampányolást Orbán Viktor. Szerda délben a Batthyány téren Szentkirályi Alexandrának, a Fidesz-KDNP főpolgármester jelöltjének segített a támogatói aláírások gyűjtésében – tájékoztatta az MTI-t Havasi Bertalan, a miniszterelnök sajtófőnöke.

Alexandra jól halad, néztem a számokat – mondta a Fidesz elnöke a választópolgárokkal beszélgetve. Szerinte ami eddig Karácsony Gergely „előnye volt, az most a hátránya lett, mégpedig az, hogy nem csinált semmit”. Orbán Viktor kifejtette: Szentkirályi Alexandra tenni akar a városért, csinálni akar valamit, ezért így nagy lett a kontraszt.

Budapesten változás kell. Hajrá, Alexandra! – így posztolta ki a közös képüket Orbán Viktor a Facebook-oldalán. Magyar Péter oda is kommentelt, hozzászólásában azt írta, hogy „Magyarországon változás kell! Tavaszi szél Tiszát áraszt.” Egy kis videót is közzétett a miniszterelnök, Karácsonynak bukovári címmel. Itt látható, hogy az aláírásgyűjtő aktivistáik veszik körbe.

Orbán Viktor az elmúlt napokben előzetes bejelentés nélkül megjelent több helyszínen, hogy a fideszes jelölt mellett kampányoljon. A mérések szerint Szentkirályi Alexandra esélytelen a győzelemre, Nme csak karácsony Gergely, de még Vitézy Dávid is magabiztosan előzi.