Szabó Zsófi bejelentette: átveszi a stafétabotot Ördög Nórától, Stohl András is benne van!

Újdonsült TV2-esként Szabó Zsófi fogja továbbvinni Ördög Nóra egyik műsorát.

2024. április 24., 12:24

Szerző:

Itt a nagy bejelentés: Szabó Zsófi lesz az Újratervezés című műsor új háziasszonya! Sőt, még két országosan ismert médiaszemélyiség működik majd közre a családsegítő realityben, két András: az egyiknek Buci, a másiknak Csuti a beceneve, azaz Stohl Andrásról és Szabó Andrásról van szó. Emlékezetes, hogy az Újratervezést először Ördög Nóra, majd Kárpáti Rebeka vezette, most tehát Szabó Zsófiékon a sor.

Szabó Zsófi bejelentése

A nagy hírt a visszatérő műsorról Szabó Zsófi az Instagramon osztotta meg a következőképpen:

„Idén ősszel visszatér a sorsfordító Újratervezés, ezúttal a TV2 Klub-on, ahol a csatorna nagyköveteként egy ilyen nemes projekttel segíthetem a nehézsorsú, kilátástalan helyzetben élő családokat, akiknek otthonait varázsoljuk újjá Stohl Andrással és Csutival. Már nagyon várom!”

Ezek után nyilván még több lesz a jelentkező az Újratervezésbe. A reality következő évadjához ugyanis már most várják olyan családok jelentkezését, akik nehéz helyzetben vannak és ráférne az otthonukra egy kis felújítás. A csatorna hivatalos közleményét az alábbi poszt tartalmazza a következő szöveggel:

„2024-ben ismét segítő kezet nyújtunk olyan rászoruló családoknak, akik számára az igazi otthon megteremtése egyelőre csak álom. Ha szeretne részt venni az Újratervezés című műsorban, ahol egy profi csapat újítja fel otthonát, akkor jelentkezzen a TV2Play.hu oldalon! Az otthon az életünk legfontosabb része, az álmok pedig megvalósulhatnak. Legyen részese ön is családjával! ”

Szabó Zsófi is újratervezett

Nyilván maga Szabó Zsófi is újratervezett pár dolgot, amikor a tavalyi év végén úgy döntött, hogy 15 év után otthagyja az RTL-t és visszamegy a TV2-höz. Erről a hot! magazin hasábjain vallott márciusban, és az interjúból kiderült, hogy nem volt ez egy könnyű időszak a számára sem a magánéletben, sem a munkában.

„Ahogy az ember idősödik, érik pofonok. Engem is ért az elmúlt évben egy-két olyan csalódás, amire soha nem gondoltam volna. Akár magánélet, akár munka tekintetében olyan, amire nem számítottam. És aztán arcul csapott. És pont ezért ezek a dolgok erősítik meg még inkább bennem azt, hogy a család, az anyukám, a testvérem soha nem lesz ellenem. Lehet, hogy megbántjuk egymást, lehet, hogy vannak otthon veszekedések, lehet, hogy van olyan, amiben nem értünk egyet, de akkor is egység maradunk”

– hangsúlyozta a TV2 sztárja a család fontosságát. Szabó Zsófi arról is beszélt a lapban, mennyire nehezen dolgozza fel ezeket a csalódásokat:

„nagyon nehezen teszem túl magamat ezeken a csalódásokon. Lelkis vagyok. Hónapok kellenek, amíg eljutok odáig, hogy ne gondoljak rá mindennap. Szorongó típus vagyok, nagyon tudom emészteni magam, bántanak dolgok. Talán a munka az, ami átlendít ezeken. Ha nincs, akkor otthon vagyok, és agyalok. Nem mindegy, hogy úgy vagy-e jelen a gyereked életében, hogy ráfigyelsz és rákoncentrálsz, vagy otthon vagy, és közben agyalsz.”

(Kiemelt kép: RTL/Sajtóklub/Reggeli)