Drámai szakításon van túl az RTL sorozatsztár színésznője

Kiss Anna Laurát a Drága örökösökből Stefi néven ismerhetik az RTL nézői: most a szakításáról mesélt.

2024. április 24., 11:18

Szerző:

Az RTL sztárja nehéz időszakon van túl: Kiss Anna Laura most a Best magazinnak mesélt az elmúlt periódusról. A színésznőt a Drága örökösökön kívül a Séf meg a többiek című sorozatból is lehet ismerni, de a magánéletéről eddig nem sok részlet volt nyilvános, csak annyit lehetett tudni, hogy a párja Bálint Barna táncművész.

Nos, Kiss Anna Laura most arról beszélt az újságnak, illetve az lap podcastjának, hogy a kisfia, Dénes már három éves, de a megszületését követő időszak igen nehéz volt.

„A kisfiunk születése után a párommal különváltak az útjaink. Nem azért, mert nem szerettük egymást, más problémák merültek fel”

– nyilatkozta Kiss Anna Laura a lapnak. Bár a két szülő különvált, még nem volt vége mindennek. Sőt, lépéseket is tettek azért, hogy a kapcsolatukat helyre tudják állítani. Erről a 29 éves színésznő a következőképpen vall:

„elmentünk párterápiára, ami részben segített, de nagyrészt saját magunknak köszönhetjük, hogy visszataláltunk egymáshoz. Nagyon szerettük egymást, ezért élt a vágy bennünk, hogy megmentsük a kapcsolatunkat. Utólag biztos vagyok benne, ahhoz, hogy Barnával újra egymásra találjunk, egy időre szét kellett mennünk.”

A terápia és a kapcsolat helyrehozásába fektetett energia végül meghozta a gyümölcsét: a pár újra együtt van, sőt, az esküvőt is tervezik. Kiss Anna Laura így tekint vissza arra az időszakra, amikor a kapcsolatuk megmentéséért küzdöttek a szerelmével:

„Nagyon kell szeretni a másikat, nagyon kell egymásra figyelni, sokat kell beszélgetni. Ha feszültség van, ki kell várni, míg lenyugszik a másik, és csak utána megbeszélni. Szóval beszélni, figyelni szeretni.”

A teljes interjút alább lehet megnézni-meghallgatni.

Király Viktorék is sikerrel jártak

Nagyjából ugyanezen ment keresztül az utóbbi időben Király Viktor és Virág Anita. A Megasztárból ismert énekes éppen a héten szerepel a Beköltözve Hajdú Péterhez című műsorban, ahol részletesen mesél arról, hogy min csúsztak félre a dolgok, és hogy ezek után hogyan küzdöttek a házasságukért a feleségével.

A 40 éves énekes azt mondja, úgy is fel lehet fogni, hogy ő volt az, aki a kapcsolatát elszúrta:

„voltak időszakok, amikor kicsit túlzásba vittem a rocksztár-életet. Nem arra gondolva, hogy egy harmadik volt, hanem a bulizás. Szerintem ez volt az én bűnöm.”

Egyébként Király Viktorék csak nemrég, márciusban, a Story magazinban jelentették be, hogy túl vannak a nehezén.

„Ugyanúgy vannak még problémáink, de szeretnénk megoldani őket. Mindketten tisztában vagyunk vele, hogy ez az utolsó esélyünk, és többé már nem lesz olyan, hogy egy évet külön töltünk, aztán újra rendeződünk. Ha most nem sikerül, elválunk

– mondta Virág Anita másfél hónappal ezelőtt a házasságukról.

(Kiemelt kép: RTL/Sajtóklub/Drága örökösök)