Koltai Róbert beengedte az otthonába a kamerákat, meghökkentő dolgot mutatott

Koltai Róbert volt az Adom a napom című műsor legutóbbi vendége.

2024. április 24., 09:51

Szerző:

Tegnap Koltai Róbert volt Geszti Péter vendége az Adom a napom című műsorban a VIASAT3 csatornán. Ez az adás két részből áll: egyrészt nap közben online reality-formátumban lehet végigkövetni az aznapi híresség egy hétköznapját, másrészt este egy talkshow-szerű beszélgetést, nagyinterjút készít az illetővel Geszti Péter házigazda.

Nos, most a műsor első részében bepillantást nyerhettünk Koltaiék otthonába is, ahol meghökkentő dolgot mutattak: ilyen trükkökre tanították meg a kutyájukat!

A műsorban Koltai Róbert egy vicces történetet is megosztott: egyszer előadás közben megszólalt a húga telefonja.

„Vera húgom eljött megnézni az előadást, mikor pedig a legizgalmasabb jelenet jött, egyszer csak velőtrázó telefoncsörgést hallottam. A telefoncsörgéssel az volt a baj, hogy el sem állt és nem volt rá jelentkező, hogy kinek és hol csörög. Nagyon sokáig csörgött”

– emlékszik vissza a történetre Koltai Róbert.

És ha már adta a napját Koltai Róbert, akkor önnek kínálunk tőle még egy részletet ebből a bizonyos napból, itt Koltai Róbert egy megható dalt ad elő egy próbán.

Koltai Róbertet félrekezelték

A 80 éves színészlegenda egyébként nemrégiben igen súlyos betegségen esett át, ráadásul először az orvosok sem voltak tisztában azzal, hogy mi a baj. Koltai Róbert és a fenti videóban látható élettársa, Gaál Ildikó rendező Joshi Bharat vendégei voltak a napokban a Rádió Bézsen futó, Egy férfi és egy nő című műsorban. A színész megdöbbentő dolgokat mesél az adásban egy évvel ezelőtti agyműtétéjéről: azt állítja, hogy félrekezelték.

„Volt egy tévedés, vagyis más bajt hittek, nálam, mint, ami volt. Arra kezeltek. Ildi vette észre, hogy valami nem stimmel. Ha ő nem lett volna olyan erőszakos ebben, én már nem lennék… Eleinte annyira félre, vagy inkább túl lettem gondolva. Most nagyon sokan kérdőn néznek rám, hogy még mindig élek, pedig ilyen jól nagyon régen nem voltam, mint az utóbbi időben”

– idézi Koltai Róbert szavait a Bors című kiadvány.

Koltai Róbert és Geszti Péter

Az Adom a napom tegnapi alanya és műsorvezetője egyébként már A miniszter félrelép című filmen is együtt dolgozott. Az nlc.hu januári interjújában Kern András arról beszélt, hogyan választották ki, hogy melyik budapesti hotelben játszódjon a vígjáték története. Ezzel kapcsolatban mondja a következőket:

„az Astoriának akkoriban komoly rangja volt, és egy olyan szálloda kellett, amiről el tudjuk képzelni, hogy egy miniszter ott venne ki szobát, és az emberek is ismerik, hallottak már róla.”

Ezt korrigálja vagy egészíti ki Koltai Róbert a következőkkel:

„a »Nem hisztéria, Astoria« poén miatt választottuk.”

Erre Kern András megjegyzi, hogy ezt a poént Geszti Péter írta, amire Koltai Róbert a következőket mondja:

„Tényleg. Vajna kivitte magához Gesztit Amerikába, hogy írjon gegeket a filmhez, és ez volt az, ami végül benne maradt.”

(Kiemelt kép: RTL/Sajtóklub)