Sztárséffel erősíti a csapatát a nemrég megnyílt Bijal Resort

Törökország elsőszámú luxusüdülőhelye a Michelin-csillagos étteremben is dolgozó Theodor Falsert nevezi ki executive chefnek. Falser világhírű karrierjével világhírű szakértelmet és a természet kulináris ünneplését hozza el a Bijalba.

A Bijal Resort ethoszának középpontjában a játék átalakító erejébe vetett hit áll: „mindenhol játékot látunk” – ez a filozófia a kulináris vállalkozásokra is igaz. A Falser által a ClubHouse és a BeachHouse éttermek számára készített koncepciók az üdülőhely elképzeléseit tükrözik, olyan innovatív menükkel, amelyek a természetes és helyi alapanyagokat ötvözik a játékossággal és a kifinomultsággal.

Falser kulináris vezetése alatt a ClubHouse étteremben az olasz konyha remekeit a nemzetközi ízekkel összhangban, a török tengerpart hátterében kínálják.

Eközben a BeachHouse étterem egy meghitt tengerparti kulináris kalandra csábítja a vendégeket, ahol a friss tenger gyümölcsei találkoznak a helyi finomságokkal. Annak ellenére, hogy Falser séf több éttermet is vezet világszerte, minden hónapban ellátogat a Bijalba.

A dél-tiroli farmon nevelkedett Falser kulináris filozófiája mélyen gyökerezik a természetben és abban az elvben, hogy a helyi és természetes alapanyagok elengedhetetlenek az észszerű konyha megteremtéséhez.

A hagyományokhoz való mesteri hozzáállása vezetett ahhoz, hogy Falser már a Johanesstube-nál töltött első évében Michelin-csillagot kapott.

A Bijal Resort, Törökország „legluxusabb” szállodája az Antalaya partján, újradefiniálja az exkluzivitást a mindössze 19 ultra-prémium kategóriás magánvillával. A vendégek páratlan magánéletet és eleganciát élvezhetnek a buja kertek és a közvetlen tengerparti kapcsolat révén.

Az üdülőhely Michelin-csillagos étkezést, nyugodt spa élményt, profi teniszpályákat, privát naplementés hajókirándulásokat vagy a nap 24 órájában rendelkezésre álló személyes komornyikot kínál, új mércét állítva a luxusnyaralás terén.

(Forrás: közlemény, fotó: fipr.eu)

séf | Theodor Falser | törökország | gasztro | michelin-csillag

FOLYTASD EZZEL

Ezen a budapesti helyen minden szempontból élmény steaket enni

Így bánhatsz királynőként az édesanyáddal ezen a vasárnapon

Rendeld meg a Roadster magazin 15. számát!

Nyakunkon a tavasz, és ami még jobb hír, itt a legújabb Roadster magazin is. Mit találunk benne? Találkozunk az amerikai képzőművésszel, Jim Denevannel, aki amellett, hogy land artban utazik, egy csodás rendezvényszervező céget is működtet, amely elképesztő helyeken szervez vacsorákat Kaliforniától kezdve Dél-Afrikán át Toszkánáig. Kifaggatjuk a kultikus Iditarod Trail Race kutyás szánhúzó verseny szervezőjét, a biennáléra készülő Nemes Márton festőművészt, megismerkedtünk a Friluftsliv filozófiával, Arnaud Montagard fotós révén megnézzük, milyen Amerika hátsó udvara, főzünk a 101 Bistróban, és a Totemism legújabb kollekcióját is szemügyre vesszük. ismét látványos, sok állomásos, 220 oldalas tripet alkottunk, szerintünk érdemes lesz benevezni rá. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet.

Megnézem, mert érdekel!
“Útra keltünk és összegyűjtöttük a legkiemelkedőbb hazai szállásokat és vendéglátóhelyeket számotokra. Ezek a helyek garantáltan felejthetetlen élményeket kínálnak, legyen szó romantikus pihenésről a Balaton partján vagy egy kulináris felfedezőútról Budapesten.”
Izing Róbert Izing Róbert, főszerkesztő

Legfrissebb ajánlataink

Irány a Roadster Select
teljes adatbázisa
Ezen a budapesti helyen minden szempontból élmény steaket enni
Hirdetés
Iratkozz fel a hírlevelünkre!
Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom