„Klubrádió
A lényeg

Magyar Péter megtette első bejelentését az önkormányzati választásról

22/04/2024 17:40

| Szerző: Klubrádió

Magyar Péter hétfőn bejelentette a Tisza Párt első önkormányzati megállapodását. Éjszakába nyúló tárgyalás után született egyezség. "A Tisza Párt első önkormányzati megállapodása” – ezzel a címmel tett közzé bejelentést Magyar Péter. A párt alelnöke a közelmúltban Gyulán és Békéscsabán járt.

"A két városban megtartott beszédem után éjszakába nyúlóan egyeztettem Bodóczi Istvánnal a Patrióta Békéscsaba Egyesület elnökével és a csapat oszlopos tagjaival, akik valódi és aktív civil közösségként tevékenykednek Békéscsabán évek óta. Az előzetes egyeztetések és a beszélgetés során úgy döntöttünk, hogy az országban először a Patrióta Békéscsaba Egyesület közösségét támogatjuk a helyi célkitűzéseik elérésének érdekében. Fiatal, ambiciózus vállalkozók és civilek közössége az övék, akik szerves részévé váltak a város életének" – közölte Magyar Péter.

A politikus elárulta, hogy „folynak a tárgyalások gyulai jelöltekkel is. És rövidesen bejelentjük a Békés megyei listánkat is”. A Tisza Párt európai parlamenti listájáról itt írtunk.

2024. június 9-én önkormányzati és európai parlamenti választások lesznek Magyarországon, április 20-án hivatalosan is elindult a kampányidőszak.