Bemutatta első önkormányzati támogatottját Magyar Péter

Bemutatta első önkormányzati támogatottját Magyar Péter

Magyar Péter és Bodóczi István, a Patrióta Békéscsaba Egyesület elnöke (Forrás: Magyar Péter Facebook-oldala)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

Első önkormányzati megállapodásáról számolt be Magyar Péter a közösségi oldalán. Eszerint támogatják a Patrióta Békéscsaba Egyesületet és elnökét Bodóczi Istvánt a június 9-i választáson. Az egyesület elnökével és más vezető tagjaival az előző heti Békés megyei látogatása alkalmával tárgyalt Magyar. Valódi és aktív civil közösségként mutatta be őket, mint akik évek óta tevékenykednek Békéscsabán. – Az előzetes egyeztetések és a beszélgetés során úgy döntöttünk, hogy az országban először a Patrióta Békéscsaba Egyesület közösségét támogatjuk a helyi célkitűzéseik elérésének érdekében. Fiatal, ambíciózus vállalkozók és civilek közössége az övék, akik szerves részévé váltak a város életének – írta.

Közlése szerint folynak a tárgyalások gyulai jelöltekkel is, továbbá rövidesen bejelentik a Békés megyei listájukat is.

Magyar Péter tájékoztatása ugyanakkor arra nem tért ki, hogy a megállapodás pontosan mit takar; és arra sem, hogy ez az ő személyes támogatását jelenti, vagy pedig az általa alelnökölt párttal, a Tisza párttal való együttműködést jelenti.