Baranyi lett a kutyapárt budapesti listavezetője

  • narancs.hu
  • 2024. április 21.

Belpol

Három párttól kapott felkérést, akár pénzfeldobással is dönthetett volna.

Baranyi Krisztina, Ferencváros jelenlegi polgármestere fogja vezetni a Magyar Kétfarkú Kutya Párt budapesti listáját az önkormányzati választáson. A második Kovács Gergő önkormányzati képviselő, a párt társelnöke, hegyvidéki polgármesterjelölt, a harmadik Döme Zsuzsanna Suzi társelnök, ferencvárosi alpolgármester és képviselőjelölt, a negyedik Nagy Dávid pártigazgató, újpesti polgármesterjelölt – jelentette be vasárnap a párt és Baranyi Krisztina.

A ferencvárosi polgármester arról írt Facebook-oldalán, hogy a következő ciklusban is szeretne a Fővárosi Közgyűlés tagja lenni, és kényszerpályának tartja, hogy ehhez pártlistán kell szerepelnie a megváltozott szabályok miatt. 

„Ha úgy tetszik, pénzdarabot is feldobhattam volna, hogy melyiket választom három párt felkérése közül. Fontos, hogy a kerületemet képviselni tudjam a fővárosban, és tényleg mindhárom párt részéről őszinte támogatást, jóindulatot és segítséget tapasztaltam. Bármelyik listán szívesen bemennék, de egyszerre csak az egyiken tudok. Ez viszont nem jelent pártelköteleződést, tehát nem fogok versenyezni senkivel. Ugyanúgy független polgármester maradok, ahogy eddig, és a saját meggyőződésem szerint szavazok, ahogy korábban is tettem. Egyik politikai erő sem kért ennek ellenkezőjére, nincs kötelező szavazási magatartás” – írta Baranyi Krisztina. 

A címlapkép forrása az MKKP Facebook-oldala

Maradjanak velünk!


Mi a Magyar Narancsnál nem mondunk le az igazságról, nem mondunk le a tájékozódás és a tájékoztatás jogáról. Nem mondunk le a szórakoztatásról és a szórakozásról sem. A szeretet helyét nem engedjük át a gyűlöletnek – a Narancs ezután is a jó emberek lapja lesz. Mi pedig még többet fogunk dolgozni azért, hogy ne vesszen el végleg a magyar igazság. S közben még szórakozzunk is egy kicsit.

Ön se mondjon le ezekről! Ne mondjon le a Magyar Narancsról!

Vásárolja, olvassa, terjessze, támogassa a lapot!

Figyelmébe ajánljuk