„Klubrádió
A lényeg

Nagy Feró: Ha Magyar konzervatív, én kommunista vagyok

20/04/2024 11:24

| Szerző: Klubrádió

A zenész szerint Magyar Péter soha nem volt fideszes.

"Én nem tartok tőle, szerintem egy felfuvalkodott kis senki" – értékelte Schmidt Mária, a Terror Háza Múzeum főigazgatója Magyar Péter színre lépését a Telex a Fidesz pénteki EP-kampánynyitójáról készült videójában.

A lap megkérdezett a fideszes politikusokat és támogatóikat, köztük kormánytagokat is a választásra bejelentkező politikusról.  

Nagy Ferót is megkérdezte a portál Magyar péterről, aki “még nem tudja, milyen pártja lesz”, mindenesetre leszögezte, hogy ő fideszes. Amikor a riporter emlékezteti, hogy Magyar is az volt, ráadásul ugyancsak konzervatívnak vallja magát, a zenész közli, hogy “akkor én meg kommunista vagyok”, Magyar pedig tulajdonképpen szerinte soha nem is volt fideszes. 

Varga Mihály pénzügyminiszter állítása szerint nem félnek a választásoktól, azt ugyanis a demokrácia ünnepének tartják, így inkább várják. A tárcavezető szerint neki “mezei Fidesz-tagként” egyébként sincs semmi köze Magyar Péterhez. Lantos Csaba energiaügyi miniszter is megkapta azt a kérdést, tartanak-e Magyar pártjától, ő azonban kicsit lemaradhatott a hírekkel, mert csak visszakérdezett, hogy “miért, létezik ilyen?”.