Poligráfra kötöttek egy DK-s képviselőt

Poligráfra kötöttek egy DK-s képviselőt

Nagy János szigetszentmiklósi polgármester beszédet mond Magyar Péter tüntetésén 2024. április 6-án (Fotó: Magyar Hang/Albert Enikő)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

Poligráfos vizsgálattal bizonyítja a Demokratikus Koalíció (DK), hogy hiába mondták egyik képviselőjükről, hogy Kövér Lászlóhoz szokott járni, ez nem igaz.

Magyar Péter legutóbbi tüntetésén a színpadon arról beszélt Nagy János, Szigetszentmiklós polgármestere, hogy Jószai Attila, a DK helyi képviselője gyakran látogatja Kövér Lászlót a házában. A Demokratikus Koalíció ezt azonnal cáfolta, és be is perelték Nagy Jánost. Jószai Attila egyúttal azt is vállalta, hogy poligráfos vizsgálatnak veti alá magát, hogy a hazugságvizsgálat cáfolja az őt érintő állításokat.

A párt tájékoztatása szerint egy független, budapesti magánvállalkozás által elvégzett vizsgálat során a következő kérdéseket tették fel Jószai Attilának:
• Járt-e valaha Kövér László házában?
• Tárgyalt vagy egyeztetett-e valaha személyesen Kövér Lászlóval?
• Telefonon vagy interneten keresztül szóban, kapcsolatba lépett-e Kövér Lászlóval?
• Akár egyszer is írásban, hagyományos vagy digitális formában kommunikált-e Kövér Lászlóval?

Jószai Attila mind a négy kérdésre nemmel válaszolt, a hazugságvizsgálat eredményét megállapító hivatalos szakvélemény szerint pedig „a poligráfos hazugságvizsgálat során regisztrált fiziológiai változások alapján Jószai Attila egyik releváns kérdésre sem adott megtévesztő választ”, azaz a DK képviselője igazat mondott mind a négy kérdés esetén.

– Bebizonyosodott, hogy Nagy János ország-világ előtt hazudott Magyar Péter színpadán, ezért eljött az ideje, hogy a polgármester nyilvánosan bocsánatot kérjen a kijelentéséért – közölte a DK, hozzátéve, hogy Nagy Jánosnak nincs helye a közéletben, ezért követelik az azonnali lemondását Szigetszentmiklós éléről. Egyúttal felajánlják neki is, hogy a távozása előtt beüljön a poligráfos székbe.