A Revolut egyik kisebb részvényese, a Schroders közölte, hogy a Revolut jelenleg 45 százalékkal értékesebb cégnek számíthat, mint egy évvel ezelőtt. E szerint a Revolut értéke a tavalyi 17,7 milliárd dollárról 25,7 milliárd dollárra nőhetett.

A Schroders által kezelt befektetési alap március 28-án 2,45 millió font értékelést tett közzé Revolut-részesedésére vonatkozóan. Ezzel a Schroders Capital Global Innovation Trust által birtokolt részesedés értéke december 31-én 7,88 millió fontra emelkedett az egy évvel korábbi 5,44 millió fontról – írja a Portfolio.

A Revolut decemberben kiadott 2022-es késleltetett üzleti beszámolója alapján a bevételek valamivel több mint 1 milliárd dollárra nőttek.

Legutóbb pedig arról a bővülésről számolt be a fintech óriás, hogy egyik, 2022-ben indított ambiciózus szolgáltatása mára jelentős mérföldkőhöz érkezett. Ugyanis a Revolut 6 és 17 éves korosztály számára kifejlesztett <18 szolgáltatását már több mint 2 millió fiatal használja világszerte, amely nem pusztán egy fiataloknak dedikált bankkártya, hanem egy komplex, szülői felügyelet alatt álló pénzügyi platform. Mindez abban is segít a fiataloknak, hogy mielőbb megtanulják tudatosan kezelni pénzügyeiket.

A vállalat egy másik mérföldkövet is elért márciusban, amikor az ügyfélszámuk elérte a 40 milliót – emlékeztet a Fintech.

Máris visszavágta legújabb funkcióját a Revolut

Teszt jelleggel a felhasználók kis köre egy ideje használhatja a Revolut készpénz befizetési funkcióját. Most azonban változtak, csökkentek a limitek.

A részletekről ITT írtunk bővebben.