Az elemzők szerint a Cardano 1,70 dollárig emelkedik, a KangaMoon átlépte a 4,6 millió dolláros mérföldkövet, és a Neo értéke növekszik

A Cardano (ADA) piros jeleket mutat a grafikonokon, és jelentős nehézségekkel szembesülhet a jövőben, ha a medvék újra átveszik az irányítást a piacon. Ennek ellenére a neves kriptoelemző, Ali Martinez optimista a jövőjét illetően, és merész növekedést jósol a kriptovalutának. A Neo (NEO) eközben emelkedésnek indult, az elmúlt hét nap alatt 37%-ot ugrott.

Az elemzők szerint a Cardano 1,70 dollárig emelkedik, a KangaMoon átlépte a 4,6 millió dolláros mérföldkövet, és a Neo értéke növekszik

Továbbá a KangaMoon (KANG) már több mint 4,6 millió dollárt gyűjtött, ezzel átlépve egy jelentős mérföldkövet, és megszilárdítva pozícióját a piaci szereplők között. Annak érdekében, hogy kiderítsük, melyik kriptovaluta érheti el a legnagyobb nyereségeket, alaposan átvizsgáljuk az összeset, és végül meghatározzuk, melyik a legjobb befektetési lehetőség.

Cardano (ADA): Medvepiaci Jelek a Grafikonon – Ali Martinez 1,70 dolláros Emelkedést Jósol

A Cardano (ADA) medvepiaci jeleket mutat a grafikonon, értéke az elmúlt hónapban 21,5%-kal csökkent. Továbbá az elmúlt két hétben is 11%-kal esett. A Cardano ára az elmúlt héten ugrásszerűen 0,56 dollárról 0,62 dollárra nőtt, mielőtt visszaesett 0,58 dollárra.

A kiemelkedő kriptoelemző, Ali Martinez megjegyezte, hogy a Cardano kriptovaluta 0,55 és 0,80 dollár között konszolidálódik, és történelmi teljesítménye alapján kitörhet 1,70 dollárra. Ez jelentős Cardano árjóslatot jelent, és ha bekövetkezik, sokkal több nagybefektetőt vonzhat a projekthez.

cardano árfolyam előrejelzés cardano kriptó elemzés

A Neo (NEO) 65%-kal nőtt – Az árfolyama a negyedik negyedévre elérheti a 30,45 dollárt

A Neo (NEO) felfelé ívelő tendenciát mutat a grafikonokon, és ebben az ütemben további árkorlátokat léphet át. Az év eleje óta a Neo ára 65%-kal emelkedett.

Továbbá az elmúlt héten 37%-kal nőtt, és a Neo kriptonak most át kell lépnie a 25 dolláros árszintet, hogy új magasságokba emelkedjen. Az elmúlt héten jelentős ugrást hajtott végre, 14 dollárról 21,75 dollárra emelkedett, és a Neo árjóslata szerint a kriptovaluta 2024 végére elérheti a 30,45 dollárt.

A KangaMoon (KANG) 5000%-os ugrásra készül miután átlépte a fontos 4,6 millió dolláros mérföldkövet

A KangaMoon (KANG) egy feltörekvő projekt, amely kiemelkedett a Social-Fi elemek bevezetésével és a közösség által vezérelt megközelítéssel, amelyet a Play-To-Earn (P2E, keress a játékkal) funkciók egészítenek ki. Ez már jelentős áremelkedést eredményezett, mivel a kripto 290%-kal növekedett, miközben 0,005 dollárról 0,0196 dollárra emelkedett. Ezenkívül több mint 4,6 millió dollárt gyűjtött, átlépve egy fontos mérföldkövet, és a hónap végéig akár az 5 millió dollárt is átlépheti.

Ezen a platformon bárki globális szinten létrehozhatja saját KangaMoon karakterét, amelyen keresztül csatákban és tornákon vehet részt, jutalmul KANG tokeneket vagy NFT-ket kapva. Emellett létezik egy dedikált piactér is, ahol bárki vásárolhat, eladhatja vagy cserélheti ezeket az értékes NFT-ket további nyereségekért. Ennek eredményeként az elemzők hatalmas növekedést jósolnak a jövőjére nézve, 5000%-os árnövekedést várva a piacra lépés után, ezzel a legjobb befektetési lehetőségként pozicionálva.

Összefoglalás

Egyértelmű, hogy a Cardano a vörös zónába került, de Ali Martinez optimista a jövőjét illetően és jelentős növekedést jósol. Míg a Neo is jelentős nyereségeket mutatott, a figyelem nagy része a KangaMoon felé irányult, mivel 2024-ben az iparág egyik legnagyobb szereplőjévé válhat, így ez lehet most a legjobb kriptovaluta befektetési céllal.

Fedezd fel a KangaMoon (KANG) Elővételi Lehetőségeit Már Ma!

Weboldal:

https://KangaMoon.com/

Csatlakozz a Telegram Közösségükhöz:

https://t.me/KangaMoonofficial

...

A fenti írás egy vendégtartalom így annak tartalmáért a ProfitLine.hu semminemű felelősséget nem vállal. A megjelenített információk nem minősíthetők befektetési tanácsadásnak, befektetési ajánlásnak, értékpapír / kriptovaluta / token / ICO stb. jegyzésére, vételére, eladására vonatkozó felhívásnak, azok kizárólag tájékoztatásul szolgálnak. Minden befektetés esetében kiemelten fontos az azt megalapozó információk és lehetőségek széleskörű megismerése. Fektessen be megfontoltan, járjon el pénzügyeiben felelősségteljesen! A kripto-befektetések kockázata és volatilitása kiemelkedően magas.

Nagyszabású fejlesztést hajtott végre a LEDFAK Kft.

Komplex, 260 millió forintos fejlesztést hajtott végre mezőtúri telephelyén a LEDFAK Gyártó és Szereléstechnikai Kft., amely a beruházásra csaknem 182 millió forint feltételesen visszatérítendő támogatást nyert a Gazdaságfejlesztési és Innovációs Operatív Program Plusz (Ginop Plusz) pályázatán - közölte az MTI-vel az áramelosztó, szabályozó készülékek gyártásával foglalkozó cég.
2024. 05. 02. 19:30
Megosztás:

Vegyesen változott csütörtök estére a forint árfolyama

Vegyesen alakult a forint árfolyama a főbb devizákkal szemben csütörtök estére a reggeli szintekhez képest a nemzetközi devizakereskedelemben.
2024. 05. 02. 19:00
Megosztás:

BÉT - Elemző: "oldalazás" jellemezte a magyar piac mozgását

A Budapesti Értéktőzsde részvényindexe, a BUX 18,03 pontos, 0,03 százalékos csökkenéssel 68 123,99 ponton zárt csütörtökön.
2024. 05. 02. 18:30
Megosztás:

Nagyot ugrott a Kometa'99 adózott nyeresége tavaly

Az olasz többségi tulajdonban lévő Kometa'99 Zrt. nettó árbevétele tavaly 21,2 százalékkal 93,569 milliárd forintra nőtt, adózott eredménye 153 százalékkal 2,914 milliárd forintra emelkedett egy év alatt - közölte a kaposvári székhelyű húsipari társaság éves jelentésében a Budapesti Értéktőzsde (BÉT) honlapján.
2024. 05. 02. 18:00
Megosztás:

Az MVM megnövekedett adózott eredménnyel zárt tavaly

Az MVM 369 milliárd forint adózott eredménnyel zárt tavaly a 2022-es 72,7 milliárd forint után - derül ki a Budapesti Értéktőzsde (BÉT) honlapján kedden közzétett konszolidált éves jelentésből.
2024. 05. 02. 17:30
Megosztás:

A Budapesti Ingatlan Nyrt. nem fizet osztalékot

A Budapesti Ingatlan Hasznosítási és Fejlesztési Nyrt. (BIF) nem fizet osztalékot, erről a társaság kedden tartott éves rendes közgyűlésén döntöttek - közölte a BIF kedden a Budapesti Értéktőzsde (BÉT) honlapján.
2024. 05. 02. 17:00
Megosztás:

Már lehet pályázni a kamatmentes, uniós forrású beruházási hitelre

A vállalkozások keddtől igényelhetik az uniós forrású kamatmentes beruházási hitelt, legfeljebb százmillió forint értékhatárig - tájékoztatta a programot lebonyolító Magyar Fejlesztési Bank (MFB) az MTI-t.
2024. 05. 02. 16:30
Megosztás:

Még egy ideig nem csökkentene a Fed, de legalább nem is emel

Tegnap este fejeződött be a Fed kétnapos kamatdöntő ülése, ahol– egyhangúlag – az 5,25-5,5 százalékos szinten tartották a kamatsávot, ami megfelelt a piac és az elemzők várakozásainak.
2024. 05. 02. 16:00
Megosztás:

A PannErgy Nyrt. nem fizet osztalékot

A PannErgy Nyrt., nem fizet osztalékot a tavalyi év után, a társaság adózott eredményét teljes egészében az eredménytartalékba helyezi - közölte a PannErgy kedden a Budapesti Értéktőzsde honlapján a közgyűlés határozatát.
2024. 05. 02. 15:30
Megosztás:

Kedvezőtlen volt az április a fogyasztói bizalomra nézve az Egyesült Államokban

Romlott áprilisban, immár a harmadik egymást követő hónapban a Conference Board gazdaságkutató intézet Egyesült Államokra vonatkozó fogyasztói hangulatindexe.
2024. 05. 02. 15:00
Megosztás:

Jelentősen nőtt az Eximbank nyeresége

A Magyar Export-Import Bank Zrt. (Eximbank) 2,25 milliárd forintról 18,583 milliárd forintra növelte a nyereségét tavaly éves összevetésben - olvasható a Budapesti Értéktőzsde (BÉT) honlapján kedden közzétett beszámolóban.
2024. 05. 02. 14:30
Megosztás:

Csalódást keltő előrejelzés miatt ütötték az AMD-t

Nagy figyelem övezte az Nvidia legfőbb vetélytársának számító vállalat első negyedéves gyorsjelentését.
2024. 05. 02. 14:00
Megosztás:

Nagyot lendített az EU-tagság Közép-Európa gazdaságán

Jelentős felzárkózási lendületet adott az EU-tagság eddigi húsz éve a közép-európai uniós gazdaságoknak - áll az Európai Újjáépítési és Fejlesztési Bank (EBRD) kedden Londonban ismertetett tanulmányában.
2024. 05. 02. 13:30
Megosztás:

Az OMV jobb eredménye a MOL részvényárát is növelheti

Az OMV idei első negyedéves gyorsjelentése kedvező képet nyújtott a cég tevékenységéről.
2024. 05. 02. 13:00
Megosztás:

A kereskedők belementek az üzemanyagárak csökkentésébe

A kormány üdvözli, hogy az üzemanyag-kereskedők megértették és elfogadták a kormány szándékait, és önkéntesen csökkentették az áraikat - mondta a Facebook-oldalára feltöltött videóban Nagy Márton nemzetgazdasági miniszter kedden.
2024. 05. 02. 12:30
Megosztás:

Megtekinthető a 2024-2028-as Konvergencia Program

A kormány fokozatosan csökkenti a költségvetési hiányt és az államadósságot a következő években, miközben a magyar gazdaság az egyik legnagyobb növekedést érheti el az Európai Unióban - áll a Pénzügyminisztérium (PM) által az Európai Bizottságnak megküldött Konvergencia Programban a szaktárca keddi tájékoztatása szerint.
2024. 05. 02. 12:00
Megosztás:

Történelmi jelentőségű a kínai államfő budapesti látogatása

Hszi Csin-ping kínai államfő jövő heti hivatalos magyarországi látogatása mérföldkő lesz a két ország közötti kapcsolatok történetében és új lendületet adhat az együttműködés erősítésében, valamint fontos globális hatásokkal is jár - jelentette ki Gong Tao, Kína magyarországi nagykövete kedden sajtótájékoztatón, Budapesten.
2024. 05. 02. 11:30
Megosztás:

Az 5 legjobb mémcoin, amelyeket nem szabad kihagynod ebben a piaci visszaesésben

A jelenlegi kriptopiaci visszaesés számos lehetőséget kínál a profitszerzésre. A mémcoinok éppen a kriptovilág középpontjában állnak. Ma az öt legígéretesebb mémcoinról fogunk beszélni: KangaMoon (KANG), Dogecoin (DOGE), Pepe (PEPE), Shiba Inu (SHIB) és Bonk (BONK). Nézzük meg, miért ők a legjobb mémcoinok, amelyeket érdemes most vásárolni.
2024. 05. 02. 11:05
Megosztás:

A Eurowag üzemanyagtöltő hálózatot épít ki Európában

A Eurowag üzemanyagtöltő-állomás hálózatot épít ki Európa legfontosabb tranzitútvonalain, amelynek szolgáltatásai kizárólag tehergépjárművek számára érhetőek el - közölte a társaság kedden az MTI-vel.
2024. 05. 02. 11:00
Megosztás:

Hatással vannak-e a nagyobb kulturális események a részvényárakra?

Aki még ismerkedik az értékpapírok, a tőzsde világával annak az egyik első dolog, amit meg kell tanulnia, hogy az nem önmagában működik, külső hatások nélkül. Az értékpapírok árára, a tőzsdei mozgásokra mindennemű globális, sőt néha lokális események hatással lehetnek.
2024. 05. 02. 10:30
Megosztás: