„Klubrádió
A lényeg

Magyar Péter szerint a júniusi választások nagy kérdése, hogy hány százalékot szerez a Fidesz

12/04/2024 17:37

| Szerző: Klubrádió

Ha 45 százalékot kap a kormányzópárt, az kudarcnak számít, ha viszont 40 százaléknál kevesebben voksolnak a Fideszre, akkor az totális vereségnek fog számítani – mondta Magyar Péter a Klubrádiónak.

Független polgármester- és képviselőjelöltek jelentkezését várja Magyar Péter és a Tisza Párt. Magyar a közösségi oldalán azt írta, arra már nem lesz idejük, hogy saját jelölteket indítsanak az önkormányzati választáson, de várják azok jelentkezését, akik "azonosulni tudnak a Talpra Magyarok Közössége és a Tisza Párt céljaival és víziójával”. Hozzátette, hogy az európai parlamenti képviselői pályázatukra eddig csaknem 540 kiváló pályázat érkezett.

 
Magyar Péter a Klubrádióban
 
 2024.04.12.
Fotó: Mátyus László
 

Magyar Péter a Megbeszéljük című műsorunkban arról beszélt, nem érdekes, hogy a Tisza Párt milyen eredményt ér el a júniusi választáson, bár bízik benne, hogy az ellenzéki oldalon a legjobb eredményt tudják felmutatni; hanem szerinte az a nagy kérdés, hogy a Fideszre hányan szavaznak majd. Ha 45 százalékot kap a kormányzópárt, Magyar szerint az kudarcnak számít, ha viszont 40 százaléknál kevesebben voksolnak a Fideszre, akkor azt totális vereségnek minősítette a NER-ből kiugrott korábbi állami cégvezető.

2024. április 12. A lényeg (2024.04.12.) Magyar Péter
01:17
00:00

Márki-Zay Péterék szövetséget ajánlottak Magyar Péternek, akkor is támogatják, ha nem kéri.

A Mindenki Magyarországa Néppárt elnöke szerint hazafias kötelességük támogatni Magyar Pétert, egészen addig, amíg ő is a "rendszerváltásért” küzd.

Márki-Zay Péter hozzátette: közös érdek, hogy Magyar mozgalma sikeres legyen és megbukjon a jelenlegi kormány.

2024. április 12. A lényeg (2024.04.12.) Márki-Zay Péter
00:23
00:00