Rubint Réka a legkevésbé kedvelt celeb egy lista szerint, még a férjét is megelőzte

Rubint Réka első lett, de sajnos nem a jó listán. 

2024. április 10., 15:30

Szerző:

Rubint Réka és Schobert Norbert is mély nyomokat hagynak az emberekben. Ám egy friss kutatás szerint a fitneszlady a legkevésbé kedvelt celeb hazánkban. Azonban a magyar sztárvilágból  Azahriah, Sebestyén Balázs, Tóth Gabi és Alekosz és Palvin Barbi is emlékezetesek az emberek számára.

A Velvet a celebvilág legjeiből készített egy listát 15 ezer olvasói szavazat alapján a legkedveltebb és a legkevésbé kedvelt celebekből.

A legkevésbé kedvelt listán Schobert Norbert a második helyet foglalja el. A felesége, Rubint Réka azonban letaszította erről a nem túl fényes trónról, ugyanis ő került az első helyre. A bronzérmet pedig Tóth Gabi kapta, aki a tavalyi válásával került a figyelem középpontjába. Alekosz végzett a negyedik helyen. A top 5-ről azonban G.w.M se marad le. 

A legkedveltebb magyar híresség pedig Azahriah lett, és őt Rúzsa Magdi követi a második helyen. Érdekesség, hogy a fiatal zenész a legkevésbé kedvelt listán is szerepel a 8 helyen. A dobogó harmadik fokát pedig Sebestyén Balázs foglalja el, ami nem meglepő, hiszen hosszú évek óta közkedvelt. Palvin Barbara az ötödik helyen végzett, mert őt előzte meg Borbás Marcsi, aki a negyedik lett.

(Kiemelt kép: Palikék világa by Manna)