Jakupcsek Gabriella őszinte vallomása a párkapcsolatokról: Vannak nők, akik csodálatosan megtalálják az életükben a boldogságot férfi nélkül is

Jakupcsek Gabriella a férfiakról is szót ejtett. 

2024. április 10., 08:27

Szerző:

Hamarosan megjelenik Jakupcsek Gabriella új, Csakazértis szerelem című könyve. A népszerű tévés ezzel kapcsolatban mesélt az RTL Reggeli műsorában kedden. A műsorvezető  olyan emberek történetét meséli el, akikkel már minden megtörtént, és mégis úgy gondolják, hogy jól meg tudták oldani a különféle helyzeteket, beleértve a válásokat vagy a halált is. A könyv megalkotásában pszichológus segítségét kérte Jakupcsek Gabriella, valamint rengeteg kutatómunka előzte meg a munkálatokat.

„Azt látom, hogy ha van, az a baj, ha nincs, az a baj, ha régóta van, az a baj, ha elment, az a baj. Ebben az is benne van, hogy azért vannak nők, akik csodálatosan megtalálják az életükben a boldogságot férfi nélkül is. Sokféle útja van annak, hogy te hogy legyél szeretve egészen pontosan, illetve hogy hogyan kell szemléletet váltani. Engem sokkal inkább az érdekel, hogy negyven felett ezek átalakulnak, tehát nem ugyanaz a párkapcsolatod, mint húszévesen vagy harmincévesen volt azzal a gyönyörű férfivel, akiért ölni tudtál volna... tíz év múlva pedig őt tudnád megölni. Hogy alakul át mindez? Ez egy nagyon izgalmas dolog, hogy mit kell tennünk magunkban”

 – mondta Jakupcsek Gabriella az RTL Reggeliben, amit a Blikk szúrt ki. 

A tévés azt is elmondta, hogy szerinte, mi kell egy kapcsolat fenntartásához: 

„Hogy egy kapcsolat fenn tudjon maradni, az folyamatos meló, csak nem biztos, hogy egyformán változunk. Nagyon sok minden van, hogy mi hiányzik egy kapcsolatból, s azt hogyan pótolod... Egyáltalán: ott kapod meg, avagy máshol? Ezer kérdés van, és miért kellene minderről lemondani csupán azért, mert már nem vagy tinédzser...”

– magyarázta Jakupcsek Gabriella.

(Kiemelt kép: RTL)