Kis Judy szívszorító vallomása a szörnyű autóbalesetéről: kiderült, mi mentette meg az életét

Judy 1998-ban szenvedett súlyos autóbalesetet, de a részletek máig élénken élnek benne.

2024. április 8., 08:54

Szerző:

A Groovehouse énekesnője a zenekarral 1998 decemberében súlyos autóbalesetet szenvedett, amikor Szolnok felé tartottak, és egy teherautóval ütköztek össze. Kis Judy járt a legrosszabbul, ugyanis több csontja eltört, tüdejét átszúrta az egyik bordája, és a karambol következtében felismerhetetlenségig roncsolódott az arca.

Az énekesnő vérplazmát kapott a súlyos balesetet követően, ami megmentette az életét. Éppen ezért Kis Judy nemrég a közösségi oldalán számolt be a plazmaadás fontosságáról, és most maga is Plazmaközpont Nagykövet lett.

„Sokan tudjátok, hogy 25 évvel ezelőtt az autóbalesetem után hosszú évekbe telt a felépülésem. Az viszont nem köztudott, hogy én ekkor vérplazmát is kaptam annak érdekében, hogy a szervezetem minden lehetséges módon megkapja a legtöbb támogatást a gyógyuláshoz, aminek hála sikerült végül felépülnöm... Boldogan mondtam igent, hiszen pontosan tudom, milyen sokat tud jelenteni, mikor megvan a remény a gyógyulásra. Vérplazmából életmentő gyógyszerek is készülnek, többek között immunhiányosoknak és vérzékeny betegeknek, akik ezek nélkül a készítmények nélkül nem élhetnének teljes életet”

– írta a Facebook-oldalán az énekesnő, amit a Blikk szúrt ki. 

(Kiemelt kép: Kis Judy Instagramja)