Nemzeti menetet hirdetett jövő szombatra Magyar Péter

  • narancs.hu
  • 2024. március 29.

Belpol

"A kormány adja vissza a hatalmat és a választás lehetőségét a népnek" – írja Magyar.

"Legyünk minél többen, hogy a Holdról és a Karmelitából is lássanak és halljanak minket!" – írja az április 6-ára, azaz jövő hét szombatra meghirdetett Facebook-eseményhez Magyar Péter.

A tervek szerint a nemzeti menet és demonstráció 14 órakor indul a Deák térről, és a Bajcsy-Zsilinszky út és Alkotmány utca érintésével 15.00 órakor érkezik a Kossuth térre. "Az új Magyarországért demonstrálunk a nemzet főterén.  Legyünk rengetegen és követeljük, hogy a kormány adja vissza a hatalmat és a választás lehetőségét a népnek" – írja Varga Judit volt igazságügyi miniszter exférje.

Az utóbbi napokban Varga és Magyar szappanoperájától hangos a média, miközben a kirobbant politikai botrányokban – melyekben Varga Judit is érintett – egyre csak gyűlnek a megválaszolatlan kérdések:

Baranyi Krisztina, Ferencváros polgármestere a Frisshírek podcastban arról beszélt: már Varga Judit Hajdú Péternek adott interjúja előtt biztos volt benne, hogy Varga bántalmazó kapcsolatban élt, és Magyar Péter tipikus áldozathibáztató.

Maradjanak velünk!


Mi a Magyar Narancsnál nem mondunk le az igazságról, nem mondunk le a tájékozódás és a tájékoztatás jogáról. Nem mondunk le a szórakoztatásról és a szórakozásról sem. A szeretet helyét nem engedjük át a gyűlöletnek – a Narancs ezután is a jó emberek lapja lesz. Mi pedig még többet fogunk dolgozni azért, hogy ne vesszen el végleg a magyar igazság. S közben még szórakozzunk is egy kicsit.

Ön se mondjon le ezekről! Ne mondjon le a Magyar Narancsról!

Vásárolja, olvassa, terjessze, támogassa a lapot!

Figyelmébe ajánljuk