„Klubrádió
A lényeg

Gulyás Gergelynek gerincműtétje volt, újra kellett tanulnia járni

28/03/2024 15:47

| Szerző: Klubrádió

A kancelláriaminiszter azt mondta, a Gerincklinikán kezelték, közlése szerint "ugyanolyan szobában, mint a többi beteget".

Gulyás Gergelynek olyan fájdalmai voltak, hogy az utolsó kormányinfóján már beinjekciózva válaszolt a kérdésekre. A kancelláriaminiszer a Mandinernek beszélt a betegségét követő műtétről és Magyar Péter üzeneteiről.

Február végén gerincműtéten esett át, amely „sikeres volt, de utána újra kellett tanulnom járni” – mondta. Nem a Honvédkórházban kezelték, hanem a Gerincklinikán, közlése szerint „ugyanolyan szobában, mint a többi beteg”. Megszűntek a fájdalmai, bottal magabiztosan, anélkül még bizonytalanul, de tud járni. Reményei szerint nyáron már futhat vagy akár focizhat is. Húsvét után visszatér a kormányülésekre és a kormányinfók is folytatódnak.

Állítása szerint nem beszélt Magyar Péterrel az elmúlt hetekben, és fenyegető sms-t sem kapott tőle. Korábban egy Signal-üzenetben tudatta vele Magyar, hogy mire készül.

A nyilvánosságra hozott felvételről tartja korábbi véleményét: sok hűhó semmiért. „Épeszű és bármilyen alacsony szintű, de létező erkölcsi mércével rendelkező ember nem veszi fel a feleségével, három közös gyermekük édesanyjával folytatott beszélgetését és nem tárja azt a nyilvánosság elé” – tette hozzá. A „tragikus szappanopera” kifejezést is használta a Magyar Péter-üggyel kapcsolatban.